Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny spokojnie bo jeszcze wywołacie jakieś gówno niepotrzebnie. Za bardzo się obserwujemy i pewne rzeczy nad interpretujemy
A zgadnijcie do kogo dzwonili z salonu sukien ślubnych i kto ma przymiarkę swojej ślicznej sukni ślubnej w piątek o godz. 14?Ancolek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka życzę Ci abyś zobaczyła II kreseczki ale moja rada jest abyś poczekała jeszcze kilka dni, po co w razie czego sobie tak wcześnie humorek psuć.....
livia uuuuu to w piątek będzie się działo:D:D:D:D życzę aby nie było żadnych negatywnych niespodzianek....
-
livia30 wrote:Sandra nic Ci nie odpisała? Potforek też nas olał Malinowej dawno nie było - coś strasznego!
Pisałam do obu-cisza... martwię się trochę, bo Sandra to już ponad tydzień a potforek miał test robić...
Malinowa chyba wyjechała bo ostatnio coś o pakowaniu pisała.
a Groszek? masakra...
-
Malenq wrote:przedszkolanka życzę Ci abyś zobaczyła II kreseczki ale moja rada jest abyś poczekała jeszcze kilka dni, po co w razie czego sobie tak wcześnie humorek psuć.....
livia uuuuu to w piątek będzie się działo:D:D:D:D życzę aby nie było żadnych negatywnych niespodzianek....
Dziękuję kochana :* ale ja jestem na @ przygotowana więc nie będę się smutać -
Ancolek wrote:To ja równo tydzień po tobie
hi hi też miałam 14 czerwca początkowo brać ale spóźniłam się bo mój brat już świadkiem jest na innym weselu więc musiałam się dostosować gdyż u mnei tez jest świadkiem
A jak u Ciebie przygotowania idą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 20:32
-
Miałam Też w piątek mieć pierwsza przymiarki ale mamusia moja pracuje a chciałabym zeby ze mną pojechała wiec mam w środę. Przygotowania hm generalnie to jestem w czarnej dupie i nawet playlisty nie zrobiłam :-pMama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
Ha ha to jesteśmy na podobnym etapie
U mnie muzyke mój R. miał przygotować ale jest w pracy i wraca 22 maja więc no, wiadomo. Powiedział, że da radę ale juz cos szykuję powoli
Bukiet nie zamowiony, makijażystki jeszcze nie mam, tortu i ciast też... Ale byłam już na próbnej fryzurze slubnej, umówiłam się na pazurki, fotograf jest. W sumie więcej załatwione