Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:a ja do endo wczoraj dzwoniłam i najbliższy termin za 4 lata!!!! Wyśmiałam ich
cześć Anhe
a chcę jeszcze raz swój ślub z moim małżem
Moja znajoma chciała iść na NFZ do endo i mówi, że na za 2 latawięc szybciej pójdzie prywatnie
-
nick nieaktualny
-
Anhe wrote:Jak tam starania? Ktoś tu zakropkował? Gdzie Landryneczka?
Landryneczka od tygodnia się nie odzywa, niemowlaka miała pod opieką nie wiadomo co i jak;/
kropkę mamy u Klary22
Potforek też miał wczoraj testować, czekamy od 2 dni na wieści... -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za Potforka, mam nadzieję, że z Sandrą wszystko ok. Za Klary kropeczkę też trzymam kciuki, żeby się dobrze rozwijała
A u mnie bez zmian. Skoro nie ma fasolki, to pojadę na wakacje do pracy do Anglii, jeśli będzie możliwość - zawsze to jakiś pieniądz, który się przyda. Odpuściłam trochę ze staraniami, bo już mnie to zmęczyło. Te ciągłe liczenia, wyliczania, obmyślania, planowania. Chcemy nadal fasolkę, ale jakoś tak na luzie jużStaramy się robić teraz wszystko to, czego już z Zosią nie zrobimy.
Co poza tym, mój M. zaczyna 23 maja kurs, o który się tak staraliśmy i wszystko jakoś tak się w miarę układa.
Aguś, trzymam kciuki za jutrzejsze testy.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór! Cały dzień byłam poza domem. Najpierw obiadek u moich rodziców, potem spacer nad rzeką za miastem, a na koniec herbatka u znajomych. Ja jutro temperatury nie mierzę, nie ma sensu się stresować. W piątek monitoring i zobaczymy. Akcja relaks, a teraz idę do wanny z laptopem, obejrzę Bitwę o dom2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
W Auchan są testy pepino po 3,14
przedszkolanka:), Anhe lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.