Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo hej
jestem po robocie, dziś dość szybko zleciało ale plecy mnie bolały i niewyspana przez kilka dni i po tych badaniach byłam słaba i śpiąca
Sprawdziłam wynik prolaktyny i jest w normie 5,3 a 14,9 po obciążeniu więc dawka chyba okale pokaże ginowi w piątek
-
pirelka wrote:No hej
jestem po robocie, dziś dość szybko zleciało ale plecy mnie bolały i niewyspana przez kilka dni i po tych badaniach byłam słaba i śpiąca
Sprawdziłam wynik prolaktyny i jest w normie 5,3 a 14,9 po obciążeniu więc dawka chyba okale pokaże ginowi w piątek
Wow! W życiu nie miałam tak ładnego wyniku! Mój ostatni to 18 a po obciążeniu 83 jakośBierzesz 1/4 tabletki czy połówkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 20:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ancolek wrote:Ja też po fryzurze jutro makijaż,tort załatwia swiadkowa bukiet tez wiec mam nadzieje ze nie da ciała.teściowa Pierwszy raz w wawie wiec nie chcemy jej tu samej zostawiac
Kurczę, ja makijażystki jeszcze szukam wrrr jak mi żadna nie odpisze to jutro dzwonięW najgorszym wypadku sama się pomaluję, w końcu całkiem dobrze mi to wychodzi ale chciałoby się być taką dopieszczoną w tym dniu
-
nick nieaktualny