Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
pirelka wrote:Livia chętnie
kiedyś byliśmy właśnie tam ze znajomymi na dużych zakupach
Ja mam koło siebie malusie tesco, lepszy dojazd mam do tesco na dąbrowie ale nie jeżdżę bo mam niemal każdy dyskont wokoło
Ja Lidla uwielbiamAle na Witomino jeźdzę hi hi bo ja lubię jeździć autkiem
Albo do reala na Ossowę jak juz bardzo mi się nudzi
No to jak będziesz chciała większe zakupy robić to wal śmiało
Ostatnio jak byłam na zakupach z Mlodą w IKEI zaszłyśmy do Smyka, jejku jakie piękne wózki! Ach
-
Anhe wrote:Dzięki Liv, pocieszyłaś mnie w tej kwestii.
Dobrze jest 2,5 to dobry wynikTylko w ciąże zachodzic
A ja nie dość że teraz biore leki to jeszcze ciąży większa dawka i dopiero po porodzie mi powiedział, żeby stopniowo odstawiać. Kurde, w pierwszej ciąży nic nie brałam
Starość cholera jasna
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Livia... z Ossową spadasz mi z nieba
NIGDY nie była w IKEA bo nie mam jak dojechać.. chętnie się kiedyś zabiorę, a z brzuszkiem zwłaszcza bo tam jest MEGA STORE SMYK i są wózki, które mnie interesują
Ja na Witominie mieszkam
Kochana to rzut beretem
Widzisz a ja nie mam z kim do IKEI jeździćMów kiedy chcesz i jedziemy
-
nick nieaktualny
-
Anhe wrote:Livia, jaka starość
Starość zaczyna się po 60-ce
Podziwiam Was za jazdę po Gdyni... Mnie skutecznie zniechęciło rondo/skrzyżowanie koło dworca... Dziękuję, poproszę kierowcę
Anhe mnie to rondo dalej przerażaJechałam przez nie DWA razy sama jak do tej pory i pogubiłam się więc moja zasada poszła w ruch "ZA TŁUMEM"
Zawsze działa
Anhe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
livia, nie wiem, mogłam nie zauważyć, ale boli jak diabli. Jak chodziłam w ciągu dnia to było ok, teraz trochę posiedziałam i boli jeszcze gorzej. Kiedyś sobie chyba naderwałam coś w tej stopie. Trzy dni chodzić nie mogłam i od tamtej pory czasami pobolewa, ale jeszcze nigdy nie było aż tak źle.
Ikei zazdroszczę. My najbliższą mamy w Warszawie:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 21:46
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyAnhe wrote:Livia, jaka starość
Starość zaczyna się po 60-ce
Podziwiam Was za jazdę po Gdyni... Mnie skutecznie zniechęciło rondo/skrzyżowanie koło dworca... Dziękuję, poproszę kierowcęJa tutaj zdawałam prawko i mimo, że nie mam samochodu i nie praktykuję w ogóle to jak się uczyłam, jeżdżenie po Gdyni nie było trudne tak to z boku się wydaje
naprawdę super..
-
pirelka wrote:Nie taki diabeł straszny
Ja tutaj zdawałam prawko i mimo, że nie mam samochodu i nie praktykuję w ogóle to jak się uczyłam, jeżdżenie po Gdyni nie było trudne tak to z boku się wydaje
naprawdę super..
Mnie na poczatku przerażały wąskie uliczki i jak mam jechać R. autem to szlak mnie trafia, wole swoim malutkim - wszędzie się wcisnę
-
nick nieaktualny
-
Anhe wrote:Livia, a czym jeździsz?
Nawet nie wiesz jakie to trudne pytanie jest
Najczęsciej moim ukochanym fiatem punto ale staruszek to jużJak muszę to R. autem Pajero ale ostatnio stoi nie ruszane bo R. przerzucił się na swoją zabaweczkę, której ja nie odważę się prowadzić - statystuję na miejscu pasażera