Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
wrr nie lubię ich... oni w trojkę najbardziej się wyróżniają dlatego będą w finale, a wiadomo kto ma największe szanse
Livia tam się wszystko teraz dzieje ! Ale nigdy tak nie jadła, nawet dzisiaj miałam odpuścić kolację bo siostra spada z wagi i mnie doganiaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:37
-
Ja planowalam schudnąc do ślubu ale mi nie wyszło i stwierdziłam, że i tak mojego tyłka w sukni nie będzie widac to nie panikuję
A R. ciągle na mnie krzyczy, że chce schudnąc bo jestem idealna dla niego
Ale niestety odkąd zaczęłam brać te wszystkie hormony przybyło kilka kg no i mniej się rusząm niz kiedyś. Przeproszę się w końcu z moim rowerkiem
-
Nie odchudzałam się do ślubu. Nie odchudzam się i pewnie nie będę. Noszę rozmiar 38, mam trochę tłuszczyku na udach i brzuchu, ale to zaakceptowałam i teraz żyje mi się lepiej2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la ja też 36-38 rozmiar nosiłam ale odkąd zaczęłam brac duphaston jadłam jak szalona i teraz raczej 38-40 i to już mi się nie podoba. Jakoś strasznie odchudzać się nei zamierzam ale wrócić do swojej wcześniejszej wagi i będzie git majonez
Musze znowu się zmobilizować do ćwiczeń bo tez mi wena odeszła coś
Dobra ide pod prysznic i do wyrka
Do jutra Dziewczynki :*
Aga melduj z samego rana jak z sikańcemNie bądź jak POTFOREK!
-
Dobranoc Livia:)2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Kotka ja zawsze Duphaston brałam więc nie wiem czy z luteiną jest inaczej ale odstawiałam go w 25 dc i po tygodniu @ przyłaziła. Ale przetestowałam w ostatnim cyklu, że jesli @ ma przyjśc to i tak przyjdzie mimo brania progesteronu
I to punktualnie hi hi Ale mój pierwszy cykl sie wydłużył o 4 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 08:39
-
livia30 wrote:Kotka ja zawsze Duphaston brałam więc nie wiem czy z luteiną jest inaczej ale odstawiałam go w 25 dc i po tygodniu @ przyłaziła. Ale przetestowałam w ostatnim cyklu, że jesli @ ma przyjśc to i tak przyjdzie mimo brania progesteronu
I to punktualnie hi hi Ale mój pierwszy cykl sie wydłużył o 4 dni
No wlasnie ja teraz nie wiem co zrobic. Tak naprawde to biore utrogestan. To tez progesteron ale biore go dopochwowo dlatego napsialam ze luteine (bo ja najczesciej dziewczyny dowcipnie biora).
Nie wiem czy mam jutro odstawic i czekac az @ przyjdzie? Czy mam brac dalej i czekac az @ przyjdzie? -
przedszkolanka:) wrote:Livia jakbym miała ból brzucha byłabym spokojniejsza
A powiedzcie mi jak mam długie cykle to co mi może dać na owu? I jak zacznę brać np.od 5 dnia cyklu to owu będzie szybciej niż w 29dc?
A nie możesz się uderzyć w ten brzuch, żeby Cię bolał?
Ja obstawiam, że dostaniesz CLO i jakieś estrogeny. Brałam 3-7 dc po jednej tabletce i owu miałam w 17dc ale z tego co widziałam to dziewczyny też biorą po 2 tabletki i np 5-9dc. Lekarz Ci wszystko powie