Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was
Przedszkolanko ja przy dawce clo 2x1 od 5 do 9 dc owulacje mialam w 15 dc. I chyba w tym cyklu bedzie tak samo bo narazie na nic sie nie zanosi , dzis mam 13 dc. Jutro monitoringstresuje sie bo naczytalam sie o bezowulacyjnych cyklach z clo
Livia ja bylam dwa razy na wyspach kanaryjskicha na jaka wyspe sie wybieracie?
Ogladalam dzis pytanie na iadanie i pokazywali sesje noworodkowe! Cuuuuudojak juz bede miala dzidusia to chyba sie skusze bo to piekna pamiatka:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 10:50
-
nick nieaktualny
-
Kejti nie mam pojęcia - zostawiam to mojemu R. Ja to tak naprawdę mogę i do Ustki jechać byle z nim
Pirelka fotografów będę miała dla Ciebie multum jak będziesz chciała sesjęMoja koleżanka robi szkołą własnie i w czerwcu mam być jej modelką bo potrzebuje na zaliczenie jakies pracę
Ale ja porodówą sobie odpuszczę, wystarczy jak R. zrobi jedno zdjęcie (jak nie zemdleje)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 10:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niektórzy mają ceny takie, że z nóg zwalają... Jeden chciał od nas 5000 za ślub i sesję ślubną
A znalazłam parkę fotografów za 1800, cały dzien w dniu slubu pstrykają, później sesja w plenerze - caly dzień dla nas i gratis sesja ciążowa bezterminowo waznaA zdjęcia super robią.
-
Ojciec mojej córy prawie zemdlał jak rodziłam ale odechnąl głęboko, wyszedł do łazienki, ochlapal się zimną woda i wrócil
Potem było już dobrze.
Teraz R. powiedziałam, ze chciałabym zeby był i pytałam czy czuje się na siłach. Chce to jestem mega happyTeraz tylko robić bejbika żeby było co rodzić
-
livia30 wrote:Niektórzy mają ceny takie, że z nóg zwalają... Jeden chciał od nas 5000 za ślub i sesję ślubną
A znalazłam parkę fotografów za 1800, cały dzien w dniu slubu pstrykają, później sesja w plenerze - caly dzień dla nas i gratis sesja ciążowa bezterminowo waznaA zdjęcia super robią.
-
nick nieaktualnyKasa świetna za fotografa jak ktoś ma fach w ręku i dobry aparat i chęci
to super..
Fajną ofertę znaleźliście, my płaciliśmy coś lekko ponad tysiąc bo chcieliśmy zdjęcia dopiero od Kościoła, na weselu + sesja. dostaliśmy oczywiście foto album śliczny i portret gratis w ramce. Zdjęcia super i naprawdę mało zapłaciliśmy a faktycznie inny chcieli 3 tys. choć to w innym rejonie więc porównywalnie jak tu 5 tys