Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kawa do śniadania to podstawa, później może nie istnieć :D choć lubię.. i piję dla smaku nie dla efektu bo mnie nie pobudza :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osttanio jak wstaje to wode z octem jabłkowym i miodem piję i o kawie zapominam. Musze sobie strzelić bo uwielbiam ;-)

My tez dostaniemy fotoksiążkę (to chyba już standard taki) i 3 płyty CD z prezentacją.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak czasem okazjonalnie do jakiegos ciasteczka :-) ale ogolnie to nie bo mnie brzuch boli po kawie :/
    Dobra dziewczyny, lece cos robic.
    Milego dnia <3

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane:-) ale mnie dlugo nie bylo tutaj......chyba ze dwa tygodnie !
    Co slychac ??? Komus pokazaly sie dwie kreseczki??;-)
    Jestem z mezem na swoim mieszkanku juz :-) oj sie podzialo.....

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek gratuluję swojego mieszkania :)
    Ja idę się powoli ogarniać bo przez forum spóźnię się do pracy :P
    Do wieczora lub do jutra :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku! A z Agą ostatnią narzekałyśmy, że wszystkie nas opuściłyście.
    Opowiadaj!

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pokazała się i zniknęła :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, jestem... mieszkanie narazie wynajmujemy....
    Ucieklismy w weekend majowy podczas nieobecnosci tescia... ehhh ze tez takie rzeczy trzeba robic....no ale nie bylo wyjscia. Tesc wczoraj zlozyl nam wizyte, byl grzeczny... ja tez.... ale juz mnie to nie rusza. Nigdzie nie chce juz isc; -).chyba ze na swojr wlasne mieszkanko lub przytulny maly domek;-))
    Duzo sie dzieje ostatnio... schudlam kilka kilogramow... :-/ mam nadzieje ze to juz za mna....

Dowiedzialam sie dzis ze znajomi u ktorych w styczniu bylismy na weselu sa w ciazy: -(( ehhh.... jakos mi sie smutno zrobilo.... czemu nam sie nie udaje????:-((

Anhe lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze schudłaś? To teraz między kroplami deszczu możesz skakac :/

Dobrze, że uciekliście. Teraz już wszystko będzie inaczej a teściu juz taki mądry na nieswoim terenie nie będzie ;-)

Ja też zaliczyłam @ pare dni temu a tak bardzo chciałam ja przesunąć - nie udalo się. Przeryczałam dwa dni i koniec. Zmieniłam podejście - nie mierze temperatury, nie biorę leków na stymulację. Spontan :D Teraz żyję ślubem a dziecko jak sie pojawi to będe mega szczęsliwa ale nie będę wszystkiego układała pod ciąże, której nie ma ;-) I fajniej mi jakoś odkąd zmieniłam nastawienie :D

A kiedy kotek? Już jest z wami mały przytulasek?

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o naszego fotografa to zdjecia od ubierania sie do oczepin byly plys plener, w cenie byl alvum i zdjecia na plycie.... 2 tys placilismy. Jestesmy zadowoleni:-) kamerzyste tez mielismy, chcialam miec filmik i wracamy do niego czesto;-))

Powiem Wam ze te klotnie ktore z mezem mialy miejsce, byly na bazie tescia (pozwole to tak ujac) teraz wszelkie napiecia z nas schodza... :-)

Mielismy mieszkanie kupowac w listopadzie, malz juz kombinowal....cena niezla.. ale 4 pietro bez windy:-((( ehh... i jak tam wchodzic z zakupami czy kiedys z wozkiem i dzieckiem???:-/

relge6yd309xm1zq.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Groszku. Gratuluję i zazdroszczę swojego mieszkanka :) Ja dopiero od września będę o tym myślała, jak praktyki zrobię i pójdę do pracy :)

Przedszkolanko, czeka Cię kolejny cykl pełen seksu :) Ja bym nie ubolewała :D

Livia, ja bym Cię za darmo pomalowała, gdybym miała dobre kosmetyki, a niestety moje taniości spłyną Ci zanim powiesz "TAK" :) Mogę wiedzieć gdzie wyprawiacie wesele? My coś chcemy zacząć się rozglądać, ale nie mamy pojęcia gdzie - u mnie czy u niego w okolicach - i pewnie pójdziemy tam, gdzie będzie taniej.

Dzień dobry wszystkim ;*

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku ja mieszkałam na 4 piętrze bez windy 3 lata i zasuwałam z zakupami. Na początku miałam zadyszkę ale po jakimś czasie doszłam do perfekcji :D
    A 4 pietro tez ma plusy - nikt Ci nie kupie wyżej i ruch na klatce schodowej mniejszy to i ciszej jest ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy na 3-cim teraz, a ja mieszkam tu całe życie. Moja mama w ciąży nosiła wózek i zakupy do domu, dała radę. Idzie się przyzwyczaić :)

bfaregz2mhjblff8.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jeszcze przytulaska... jednak bedzie z nami po 20 maja, niech sie socjalizuje z rodzicami i rodzenstwem;-) hihi musi dojrzec:-)

Oby tak bylo Livia, bo bylam juz na skraju wyczerpania... zeby nam zyc nie dawali i caly czas sie wtracali:-( to niepojete...:-(
    Teraz ugotuje co chce i kiedy chce... wychodze gdzie mi sie podoba, nikomu sie nie spowiadam...

Ja podczas tamtego cyklu nie myslalam strasznie o ciazy i co? Nic nie wyszlo, chociaz miesiaczka nie spozniala mi sie nigdy 5 dni.. ale widze ze teraz to juz wszystko jest mozliwe....
    Malz nie byl na badaniu nasienia ostatnio.... moze zrobimy je ze jak @ przyjdzie w tym miesiacu....staram sie odpedzac glupie i zle mysli...

A co u Was? Strescicie mi ttoszke co tu sie dzialo???
    Jeden mankament tego mieszkania, nie mamy internetu... dobrze ze jest chociaz ten wolny w telefonie.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:06

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Anhe ;-)
    No własnie ja tez mam swoje kosmetyki, które niby się trzymaja ale nie do końca dlatego szukam i chyba zdecyduję się na tą babkę co mi odpisala. Raz w życiu zaszaleję (nie planuję więcej razy za mąż wychodzic) :D

Ślub bierzemy w Gdyni mimo, że ja stąd nie jestem ale mniej osób ode mnie musi dojechac niż te, które sa na miejscu a poza tym ślub nad morzem a w jakijś malej pipidówie? :D Tylko cywilny więc USC a potem wynajęliśmy cały hotelik w Sopocie na przyjęcie: http://www.villaantonina.pl/
    Cenowo tragedii nie ma myślałam, że więcej nas skasują ;-) a przyjęcie nie wielkie ponad 30 osób.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku u nas cisza... Potforek sie nie odzywa od 3 dni, Sandra od ponad tygodnia - nie wiadomo co się dzieje a Potforek mial testować (no chyba, że padła z wrażenia hi hi).
    Aga czeka na @ i od nowego cyklu bada się z mężem i ostro biorą sie do pracy, aż będzie sie kurzyć hi hi
    A ja czekam na mojego ukochanego R. Za 2 tygodnie wraca :D JUPI! Tak się steskniłam. Potem ślub, podróż i znowu mi wyjedzie... no ale najpierw przyjedzie i będzie hi hi

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Anhe....

Kurcze, stesknilam sie za Wami dziewczyny!! ;-)

Anhe, a kiedy Twoj szczesliwy dzien? ;-)

Macie racje, mozna sie przyzwyczaic do wszystkiego... trzeba to przemyslec i rozkminic ;-) mamy troszke czasu do namyslu....

relge6yd309xm1zq.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liv, u nas właśnie będzie coś koło 100 osób... Mamy dużo przyjaciół i bliskich kolegów/koleżanek, a rodziny też nie małe. Tak czy siak będziemy musieli wynając pokoje dla gości i fajnie by było właśnie tak, że na dole sala i w tym samym budynku pokoje na górze. Myśleliśmy o starej cegielni w Rzucewie, wewnątrz ładnie z klimatem, ale z zewnątrz jest tak obskurnie, że chyba się nie zdecydujemy. Marzył mi się ślub w Świętej Lipce, więc jeśli tak, to wesele gdzieś niedaleko, bo przecież nie będziemy jeździć z gośćmi do sali 100km, a blisko nic nie ma fajnego/we w miarę przystępnej cenie. Wszystko, co nam się podoba, to nie na nasze możliwości finansowe... Całe szczęście mamy jeszcze trochę czasu, ale chcielibyśmy już ustalać termin gdzieś we wrześniu i rezerwować, bo wiadomo jak to jest. Tym bardziej, że chcemy ślub gdzieś czerwiec - sierpień :)

bfaregz2mhjblff8.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:

Anhe, a kiedy Twoj szczesliwy dzien? ;-)

A nie wiem kiedy w lotka wygram, czemu pytasz? :D
    Jeśli masz na myśli ślub, to jeszcze nie znam konkretnej daty, ale tak w następne wakacje planujemy. :)

bfaregz2mhjblff8.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhe my zdecydowaliśmy się w grudniu 2013 na czerwiec 2014 i wszystko dało radę załatwić ale z małym stresikiem ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 541 542 543 544 545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ