Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem, jestem... mieszkanie narazie wynajmujemy....
Ucieklismy w weekend majowy podczas nieobecnosci tescia... ehhh ze tez takie rzeczy trzeba robic....no ale nie bylo wyjscia. Tesc wczoraj zlozyl nam wizyte, byl grzeczny... ja tez.... ale juz mnie to nie rusza. Nigdzie nie chce juz isc; -).chyba ze na swojr wlasne mieszkanko lub przytulny maly domek;-))
Duzo sie dzieje ostatnio... schudlam kilka kilogramow...mam nadzieje ze to juz za mna....
Dowiedzialam sie dzis ze znajomi u ktorych w styczniu bylismy na weselu sa w ciazy: -(( ehhh.... jakos mi sie smutno zrobilo.... czemu nam sie nie udaje????(
Anhe lubi tę wiadomość
-
Jeszcze schudłaś? To teraz między kroplami deszczu możesz skakac
Dobrze, że uciekliście. Teraz już wszystko będzie inaczej a teściu juz taki mądry na nieswoim terenie nie będzie
Ja też zaliczyłam @ pare dni temu a tak bardzo chciałam ja przesunąć - nie udalo się. Przeryczałam dwa dni i koniec. Zmieniłam podejście - nie mierze temperatury, nie biorę leków na stymulację. SpontanTeraz żyję ślubem a dziecko jak sie pojawi to będe mega szczęsliwa ale nie będę wszystkiego układała pod ciąże, której nie ma
I fajniej mi jakoś odkąd zmieniłam nastawienie
A kiedy kotek? Już jest z wami mały przytulasek?
-
Jesli chodzi o naszego fotografa to zdjecia od ubierania sie do oczepin byly plys plener, w cenie byl alvum i zdjecia na plycie.... 2 tys placilismy. Jestesmy zadowoleni:-) kamerzyste tez mielismy, chcialam miec filmik i wracamy do niego czesto;-))
Powiem Wam ze te klotnie ktore z mezem mialy miejsce, byly na bazie tescia (pozwole to tak ujac) teraz wszelkie napiecia z nas schodza...
Mielismy mieszkanie kupowac w listopadzie, malz juz kombinowal....cena niezla.. ale 4 pietro bez windy:-((( ehh... i jak tam wchodzic z zakupami czy kiedys z wozkiem i dzieckiem??? -
Cześć Groszku. Gratuluję i zazdroszczę swojego mieszkanka
Ja dopiero od września będę o tym myślała, jak praktyki zrobię i pójdę do pracy
Przedszkolanko, czeka Cię kolejny cykl pełen seksuJa bym nie ubolewała
Livia, ja bym Cię za darmo pomalowała, gdybym miała dobre kosmetyki, a niestety moje taniości spłyną Ci zanim powiesz "TAK"Mogę wiedzieć gdzie wyprawiacie wesele? My coś chcemy zacząć się rozglądać, ale nie mamy pojęcia gdzie - u mnie czy u niego w okolicach - i pewnie pójdziemy tam, gdzie będzie taniej.
Dzień dobry wszystkim ;*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nie ma jeszcze przytulaska... jednak bedzie z nami po 20 maja, niech sie socjalizuje z rodzicami i rodzenstwem;-) hihi musi dojrzec:-)
Oby tak bylo Livia, bo bylam juz na skraju wyczerpania... zeby nam zyc nie dawali i caly czas sie wtracali:-( to niepojete...
Teraz ugotuje co chce i kiedy chce... wychodze gdzie mi sie podoba, nikomu sie nie spowiadam...
Ja podczas tamtego cyklu nie myslalam strasznie o ciazy i co? Nic nie wyszlo, chociaz miesiaczka nie spozniala mi sie nigdy 5 dni.. ale widze ze teraz to juz wszystko jest mozliwe....
Malz nie byl na badaniu nasienia ostatnio.... moze zrobimy je ze jak @ przyjdzie w tym miesiacu....staram sie odpedzac glupie i zle mysli...
A co u Was? Strescicie mi ttoszke co tu sie dzialo???
Jeden mankament tego mieszkania, nie mamy internetu... dobrze ze jest chociaz ten wolny w telefonie.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:06
-
Cześć Anhe
No własnie ja tez mam swoje kosmetyki, które niby się trzymaja ale nie do końca dlatego szukam i chyba zdecyduję się na tą babkę co mi odpisala. Raz w życiu zaszaleję (nie planuję więcej razy za mąż wychodzic)
Ślub bierzemy w Gdyni mimo, że ja stąd nie jestem ale mniej osób ode mnie musi dojechac niż te, które sa na miejscu a poza tym ślub nad morzem a w jakijś malej pipidówie?Tylko cywilny więc USC a potem wynajęliśmy cały hotelik w Sopocie na przyjęcie: http://www.villaantonina.pl/
Cenowo tragedii nie ma myślałam, że więcej nas skasująa przyjęcie nie wielkie ponad 30 osób.
-
Groszku u nas cisza... Potforek sie nie odzywa od 3 dni, Sandra od ponad tygodnia - nie wiadomo co się dzieje a Potforek mial testować (no chyba, że padła z wrażenia hi hi).
Aga czeka na @ i od nowego cyklu bada się z mężem i ostro biorą sie do pracy, aż będzie sie kurzyć hi hi
A ja czekam na mojego ukochanego R. Za 2 tygodnie wracaJUPI! Tak się steskniłam. Potem ślub, podróż i znowu mi wyjedzie... no ale najpierw przyjedzie i będzie hi hi
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Witaj Anhe....
Kurcze, stesknilam sie za Wami dziewczyny!!
Anhe, a kiedy Twoj szczesliwy dzien?
Macie racje, mozna sie przyzwyczaic do wszystkiego... trzeba to przemyslec i rozkminicmamy troszke czasu do namyslu....
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Liv, u nas właśnie będzie coś koło 100 osób... Mamy dużo przyjaciół i bliskich kolegów/koleżanek, a rodziny też nie małe. Tak czy siak będziemy musieli wynając pokoje dla gości i fajnie by było właśnie tak, że na dole sala i w tym samym budynku pokoje na górze. Myśleliśmy o starej cegielni w Rzucewie, wewnątrz ładnie z klimatem, ale z zewnątrz jest tak obskurnie, że chyba się nie zdecydujemy. Marzył mi się ślub w Świętej Lipce, więc jeśli tak, to wesele gdzieś niedaleko, bo przecież nie będziemy jeździć z gośćmi do sali 100km, a blisko nic nie ma fajnego/we w miarę przystępnej cenie. Wszystko, co nam się podoba, to nie na nasze możliwości finansowe... Całe szczęście mamy jeszcze trochę czasu, ale chcielibyśmy już ustalać termin gdzieś we wrześniu i rezerwować, bo wiadomo jak to jest. Tym bardziej, że chcemy ślub gdzieś czerwiec - sierpień