Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku odpoczywaj, a co !
a ja obiadu nie mam, pomysłu nie mam a mąż nie chce nic zamówić
z mojej strony pokoi nikt nie miał, teściowa ze swojej strony płaciła bo byli z Gdyni, Kielc, Warszawy więc nie było gdzie pomieścić wszystkicha mieliśmy też zniżki, a my oczywiście pokój dostaliśmy gratis
-
KotkaPsotka, my i przed ślubem mieliśmy takie kłótnie i po. Te po ślubie przez pierwsze pół roku były jeszcze gorsze. W pewnym momencie byłam nawet już spakowana do wyprowadzki z mieszkania. Teraz szczerze mówiąc naprawiamy to co między nami było na początku i jest już ok. Nie warto tracić wszystkiego z powodu jednej kłótni.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Anhe wrote:Ktoś tu będzie chodził okrakiem po tej długiej nieobecności na forum
ha ha no wiesz, ostatnio jak go odebrałam z lotniska to ledwo do domu weszliśmy, pończochy mi podarł, majtki porwał a ja 3 dni zakwasy miałam
Ach to jest ten plus jego pracy, tęsknimy za soba i jak przyjeżdża to za każdym razem jest tak jak na poczatku - wcale sie sobie nie nudzimy
-
przedszkolanka:) wrote:hahaahha, no tak, tak to od tego napewno
Livia niedługo na lotnisku będziecie szaleć
Az tak to nieAle musiałam go opieprzyć bo na poczatku jak go odbierałam to się przytulał tylko i do auta a ja buzi chcialam! WSTYDZIŁ SIĘ, ze ludzie patrzą ha ha ale teraz już grzecznie buzi daje i nie zwraca uwagi na ludzi dookoła
-
przedszkolanka:) wrote:hahaahha, no tak, tak to od tego napewno
Livia niedługo na lotnisku będziecie szaleć
Najpierw cyberek przez telefon w drodze na lotnisko, potem dopadną się na lotnisku i redtube będzie bogatszy o jeden filmyoutube też
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Anhe jakbyś spojrzała na mojego R. to w życiu byś nie powiedziała
Grzeczny taki i spokojny
Sama w szoku byłam jak się rozkręcił w sypialnianym zaciszu
Ale nagrywać się to nie ma opcji - nie chce patrzec na swoją goła dupę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 13:14
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość