Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
My chcieliśmy do sypialni, ale jak doszliśmy do wniosku, że to będzie pokój dziecka w przyszłości to zrezygnowaliśmy z tego pomysłu.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja chcę naklejkę drzewo a ni nim będą zdjęcia w ramkach od naszych ( moich i mężowych) dziadków to naszych dzieci( mam nadzieje kiedyś) Taki małe drzewko genealogiczne
No małe jak małe bo ma mam 10 rodzeństwa a oni swoje rodzinki
A tam gdzie będzie kącik dzieciaczka wybiorę jakieś żeby były pod dzieciaczka i pod nasWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 23:29
-
Mnie jakaś deprecha już łapie jeśli chodzi o dziecko i własnie napisalam maila do R. że jak nam się nie oda w czerwcu to chcę iść w sierpniu do kliniki na in vitro... Boję się, że włączy mi się taka blokada jak kilka lat temu na dziecko. W ogóle czuje, że dzieje sie coś zlego z moją psychiką
-
potforzasta super pomysł.
livia, a może pójdziesz do psychologa? Wiem, że może to się wydawać głupie, ale rozmowa z osobą całkowicie wyizolowaną od naszych problemów pomaga.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jakie zgodne jesteście
Nie jest ze mna az tak źle skoro zdaje sobie z tego sprawę
Jestem z reguly silną babką i wiele już przeszłam, dam radę
R. też jest kochany i powiedział , ze możemy zrobić in vitro, przeboleje że nie spłodził naturalnie
Widzicie Wy młody dupy jeszcze jesteście a u mnie 30 na karku R. 40... nie chcę być babcią i dziadkiem tylko mama i tatą
Tym bardziej, że moja mama ma raka i CUDEM wyszła z tego (dzisiaj po operacji wyszła ze szpitala), w wynikach genetycznych wyszlo, że ja jestem czysta i raczej nie zachoruję na to samo... Tak bardzo chce mieć wnuka jeszcze jednego, przechodzić ze mna ciąże (z Majka nie miałyśmy ze soba kontaktu więc ja to ominęlo)... R. mama też ciągle powtarza, ze chce wnuka - to masakrycznie ryje banie brzydko mówiąc
-
Livia źle nie jest ale zawsze można z kimś takim pogadać
Ale skoro jesteście gotowi na in vitro to do boju ja jednak myślę że nie będzie takiej potrzeby
Faktycznie la zgodne jesteśmynawet w tym samym czasie napisane
-
Gdzie w podróż poślubna z córką
Moja mama po ślubie zostaje u nas w domu z babcią i się nią zajmą (i kotami), prawdopodobnie R. mama też. Dom duży to wszyscy się pomieszczą
Jak jechaliśmy w podróż przed ślubną to moim rodzice przyjechali (uroki mieszkania nad morzem - zawsze się chętny znajdzie, żeby przyjechać)
-
Bo wielkie umysły myślą podobnie! My na razie in vitro nawet pod uwagę nie bierzemy za bardzo przez cenę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
livia30 wrote:Gdzie w podróż poślubna z córką
Moja mama po ślubie zostaje u nas w domu z babcią i się nią zajmą (i kotami), prawdopodobnie R. mama też. Dom duży to wszyscy się pomieszczą
Jak jechaliśmy w podróż przed ślubną to moim rodzice przyjechali (uroki mieszkania nad morzem - zawsze się chętny znajdzie, żeby przyjechać)
Nie no żartuję. Ale mała pewnie zadowolona babcie będzie miała na dłużej
-
la wrote:Bo wielkie umysły myślą podobnie! My na razie in vitro nawet pod uwagę nie bierzemy za bardzo przez cenę.
-
Jak trzeba wsparcia to pisz nawet tutaj, takie wygadanie się dużo daje
dobranoc:*
Ja też będę szła spać, prawie straciłam już głos, jutro będę się porozumiewać za pomocą karteczek.
Dobranoc dziewczyny :*2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyWitajcie rano
Ja zaraz zmykam do pracy na cały dzień
Livia, nie chcę nic więcej zażywać już nawet suplementów i tak przeraża mnie myśl, że będę musiała włączyć CLOmam dość tego co biorę..
Kotka piękna cudne niebieskie oczy ma !
Livia co do psychiki to potrzebujesz jakiegoś odstresowania, tak mi się wydaje..jakiegoś zajęcia bo siedzisz sama tygodniami (nie licząc Córki i kotów) i siłą rzeczy cały czas się myśli a psychika obciążona, nie bardzo masz z kim na co dzień się wydać o tym dziecku.. ja nadaje mojemu M.
Ale ja trzymam kciuki za podróż poślubną ;*
A jak chcesz wsparcia to pisz sms i idziemy na kawę, spacer ;*
Miłego dnia dziewczyny
Do napisania wieczorem
Buziaki!