Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeeeśc
@ nie ma nadal,śluzem zalewa ...a tempka wysoka.
Magda masz cykle długie jak ja;)
Livia przecież wiesz że będziesz miała dziecko i nie jako babcia;)i z ta starością już nie przesadzaj
Pirelka a czemu boisz się brać CLO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 08:48
-
Dzień dobry, u mnie temperatura jakaś niemrawa, nie mam żadnych objawów przed @, więc się pewnie spóźni. Trochę tylko bolą mnie piersi i cały czas te jajniki.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg.zszywka.pl%2F0%2F0010%2Fw_6771%2Fwystroj-wnetrz%2Fdrzewo-na-scianie.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fzszywka.pl%2Fp%2Fdrzewo-na-scianie-817767.html&h=800&w=600&tbnid=dnjpt-SKzWi3LM%3A&zoom=1&docid=Y5uE7Pr39GTo5M&ei=iPNxU7qhMqWB4gTknIDoCw&tbm=isch&client=firefox-a&iact=rc&uact=3&dur=447&page=1&start=0&ndsp=12&ved=0CGMQMygBMAE
Takie coś na mojej ścianie chcę -
Cześć DZiewczęta, dawno mnie tu nie bylo
może jakaś napisze szybciutko o nowościach...
u mnie nic nowego, krew mnie wczoraj zalała ehhhhh
Lecze tą swoją atrczyce i zastanawiam sei kiedy uda sie dzidzi...
a z nowości to mój R ma nową prace.........jeeeeeeeeee
co u Was? piszcie szybciutko po kolei -
witaj Rudasku
akurat pustki teraz
Uda się napewno jak się leczysz :*
gratuluję pracy nowej
hmm u mnie @ spóźnia się 4 dzień, w czwartek gin, męża badanie w miare, tylko lepkość i upłynnienie złe ale ma w pon laparoskopie:) i tyle, czekam na @ albo co tak gin wypatrzyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:35
-
No mam nadzieje, ze sie uda
Mnie niestety @ dopadła...ale powiem Wam , że endo mi mówiła ze po lekach powinno sie coś zmienić...i długość, i obfitość i bóle...no i tak, biore tabletki dopiero 2 tyg ale ojawów prze @ zadnych, dzien przed mnie lekko krzyż bola (wcześniej tydzien wcześniej juz mnie bolało wszystko), @ póki co idealnie w terminie, wczoraj (1 dzień) umierałam z bólu ale dziś nie boli wcale ( i oby już nie)..jedyne vco to nie widze różnicy w obfitości, może tylko tyle ze mam mega skrzepy...niegdy takich nie miałam ...
zobaczymy dalsze skutki leków! -
Rudasek wrote:No mam nadzieje, ze sie uda
Mnie niestety @ dopadła...ale powiem Wam , że endo mi mówiła ze po lekach powinno sie coś zmienić...i długość, i obfitość i bóle...no i tak, biore tabletki dopiero 2 tyg ale ojawów prze @ zadnych, dzien przed mnie lekko krzyż bola (wcześniej tydzien wcześniej juz mnie bolało wszystko), @ póki co idealnie w terminie, wczoraj (1 dzień) umierałam z bólu ale dziś nie boli wcale ( i oby już nie)..jedyne vco to nie widze różnicy w obfitości, może tylko tyle ze mam mega skrzepy...niegdy takich nie miałam ...
zobaczymy dalsze skutki leków!