Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Groszku.. TY nie nie denerwuj, olej całe towarzystwo!!! no a na Twojego Chlopa to i ja jestem zła...nie rozumie , ze jestes w ciązy, ze hormony buzują itd i po prostu nie masz ochoty....???!!!! ehhhhh faceci!!!!
-
Dziewczęta mi organizm zaczał coś swirować , nie wiem czy to po lekach czy po czym..od wczoraj chodze i mówie do mojego R ze czuje tłuszcz, taki przypalony z kotletów czy naleśników. Wczoraj cały wieczór i dziś rano....teraz jem pyszną kanapeczke z sałateczka, szyneczką, ogórkiem i serem zółtym i czuje RYBEEEEE!!!! bleeeeeeeeeeeee
-
ojjjj u mnie nic z tego Kochane, a na pewno za wczesnie na objawy...przecież ja jestem dopiero po ovulce...jakby co to dziś czy wczoraj zagniezdzenie..wiec nie ma bata! nie wiem czy to ta pogoda czy co..jeszcze do tego oczy mnie bolą strsznie, musialam okulary założyc czego nie robie
-
No to wizyta u endokrynologa odbębniona
Pani doktor zadowolona z wyników i teraz jak to powiedziała "dopieścimy jeszcze TSH ale spokojnie działać cały czas"
Dostałam Euthyrox 50 na pół roku i po tym czasie do kontroli no chyba, że dzidzi wcześniej to od razu po stwierdzeniu ciąży
Ale mnie żołądek dziś bolał, strułam się czymś czy co, dopiero przeszła niedawno ale pobolewa jeszcze ciutkę. No i cycuchy już zaczynają mi puchnąć - standardowoPrzez kilka dni się nimi nacieszę bo takie fajne będę - taki oto plus
Niedługo zbieram się na egzamin do szkoły muzycznej z córą, ciekawe co z tego wyniknie bo ona pełen luz, chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, że może się nie dostać
-
nick nieaktualny
-
Pirelka, co sie stalo???
Czemu taki humorek??
Zajsonek, poczekaj kilka dni i zobaczysz jak @ to sie rozkreci, jak bedzie takie skape to moze plamienie implantacyjne. Spokojnie
Agusia, co sie dzieje??
Potforek to cudownie ze owu
Livia gratuluje wynikow tarczycysuuuper i oby tak dalej
)
U nas pochmurno i brzydko i do d....potforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oooo mam wódkę pieprzową! Ale jak zacznę rozgrzewać żołądek to wstyd przed R. będzie jak wróci do domu
Córa ze szkoły zadowolona wróciła, szybko jej poszło ale to pewnie dlatego, że tak genialna jestWyniki 17 czerwca dopiero
A jutro moje dziecię ma urodziny
11 lat temu o 7 rano wyskoczyła na ten świat
-
Pirelka, musze Cie ochrzanic... przeciez testu nie robi sie wieczorem bo mocz jest rozcienczony. Sprobuj jutro lub za pare dni z samego rana, chyba ze w nocy bedziesz szla siku no to wtedy....
nie denerwuj siemy tu zawsze powtarzamy... poki malpy nie ma, jest nadzieja
glowa do gory!
-
nick nieaktualny