Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
widzę że pogoda ponura i humory też... noski do góry!
Groszku dla spokoju ja bym spróbowała to L4 załatwića co do ludzi, ja bym zaprzeczała i w nosie miała
tamta by na kłamczuchę wyszła i nikt już by nic jej nie mówił
Pirelko sama wiesz że maj był okropnym miesiącem... czerwiec jest naszpiękny miesiąc
no i u Livki się będziesz bawić
fajnie że możecie się tak spotykać
a ja muszę po wpisy niedługo jechać a tak się nie chce...pogoda się popsuła -
Ja też mam dziś dzień zawalony ale to fajnie nawet
Ale pogoda się zepsuła akurat jak na plażę R. chciał iść poopalać się
no i kicha - lecę do solarium na 6 minutek.
Jakie koszmary dzisiaj miałam jezusiu... zaczyna się stres przed ślubemNormalnie była zona R. mi się śniła, że przyjechała i wrzeszczała i takie tam - koszmar!
Uciekam Kochane - uśmiech na buźkę zakładać i na podbój dnia
-
czesc DZiewczęta
co u Was? widze ze humory różne
Kużwa ja sie dzis wystroiłam w spódnice, bo rano smażyło słonce a teraz pochmurno i pewnie spadnie deszcz, a ja oczywiscie wyrozbierana..ehhhhh
a poza tym o nic nowegostara bida
-
o widzisz...przypomniałaś mi zde jutro ide do przedszkola i obiecałam dzieciom lizaki..alem jaja....jak dobrze ze jestes !!!
ale byłaby wtopaaaaa...a nikt tak nie pamieta jak dzieci!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
no dokładnie
hahahah
kurde wiecie co, czuje sie jak przed okresem...takie mam dziwne samopoczucie, jestem jakas niespokojna, rozdrazniona, bolą mnie plecy a właściwie krzyze jak na @...a ja przecie dopiero po owulce jestem..dziwne to -
Dzieki kobietki
Przedszko, trzymam kciuki zeby zadzwonili z przedszkola
Rudasek to goraca kobietaa moze tam sie cos dzieje??
pirelka...masz racje, dziwny doktorek jest...moze mu troche chodzilo o to zeby sie nie cieszyc za wczesnie i nie zapeszac?? bo jeszcze jest malusie..
livia, ale masz horrory ;-p odpedzaj je... precz...
moge pomarudzic ostatni raz??? juz wiecej nie bede
mama na mnie fuczy, jak to ja sie zachowuje...ze to nie choroba, co ja wyprawiam. mnie sie chce płakac... maz zły ze nie chce sie dotykac i przytulac i zero seksu... ale ja nie mam ochoty!!!
nikt tego nie rozumie, wydaje sie im ze przesadzam !! ale mam wkurw....!!!
piernicze, jak chca to nie ide na L4, bede robic do konca. Jak cos sie stanie, to powiem ze tak chcieli... wrrr!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:19
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Kejtunia ma już pięknego ciążowego suwaczka
Jak się czujesz?
U mnie zawitała @ a po tamtym cieniu na teście miałam kolejny cień, wyraźniejszy. I jednak nie jestem w ciąży
Od teraz mam gdzieś te testy. To bubel jest.
Wizyte m za dwa tyg w pon a tak sie stresujee szokwczoraj powtorzylam bete- 277
. Dodatkowo zrobilam prolaktyne i podskoczyla do 61, wczesniej bralam bromka na obnizenie ale lekarz kazal odstawic jak sie dowiem o ciazy. Boje sie czy nie za wysoka, niby czytalam ze moze podskoczyc w ciazy ale nie wiem ile
Kurcze, szkoda ze nic z tego cienia nie wyszloslyszalam ze u niektorych dziewczyn zdaza sie @ w ciazy... ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Oby jak najszybciej sie udaloNasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Dzieki kobietki..
moge pomarudzic ostatni raz??? juz wiecej nie bede
mama na mnie fuczy, jak to ja sie zachowuje...ze to nie choroba, co ja wyprawiam. mnie sie chce płakac... maz zły ze nie chce sie dotykac i przytulac i zero seksu... ale ja nie mam ochoty!!!
nikt tego nie rozumie, wydaje sie im ze przesadzam !! ale mam wkurw....!!!
piernicze, jak chca to nie ide na L4, bede robic do konca. Jak cos sie stanie, to powiem ze tak chcieli... wrrr!!!!!!więc się nie przejmuj - malutki groszek najważniejszy...
a Ja powiem, że GÓFFNO prawda, że ciąża to nie choroba, może i nie, ale czuję się CHORA!!!!!!!!!! boli mnie głowa, wymioty, nudności, osłabienie, wyrzuty gorąca, napady zimna etc., etc. ----> więc jak jesteś jedną z tych szczęściar i MASZ te objawy - idź na L4 - to Twoje zdrowie i maleństwa jest teraz najważniejsze, a nie co i kto myśli - nawet najbliższa rodzina - bo to Ty jesteś w ciąży!!!!!!!!!
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:hej dziewczynki
Livia, zazdroszcze pieskaja to chce miec kazdego zwierza ;-p kotek moj wlasnie pisze razem ze mna ten post
jest bardzo zaangazowany w sprawy ktore wykonujemy ;-p
pirelka testuj koniecznie, czekamy
przedszkolanka postawiła na luz i b. dobrzeno stress
potforek, ulozy sie wszystko... teraz remontujecie.. moze sie denerwujesz i wszystko szaleje?
byłam u lekarza,nie badał mnie, nie robił usg, wpisał tylko adnotacje do swoich papierków. wypisał recepte na luteine (alez to obrzydliweee bleee- pierwszy raz zazywam) i kazał dalej do pracy chodzic...i umiarkowanie sie cieszyc, bo jeszcze roznie moze byc...nie wział nic za wizyte.
mam sie zjawic w przyszły czwartek to moze cos widac juz bedzie na USG.
Ciekawe jak bede chodzic do pracy, jak kazdy bedzie mnie wypytywał i głupio patrzył, bo ktos nie dotrzymał tajemnicy lekarskiej ??!!! jakbym była pacjentka to moge ja o to juz pozwac! ;-/ jestem tak wkurzona, ze szok!! prosilam, zeby nikomu nie mowiła. chciałam sie poradzic, co za plotkarskie towarzystwo !! jak ktos sie mnie o cos zapyta, to przeciez bedzie po mnie widac. nie umiem ukrywac. cholera! to jakas sensacja ze jestem w ciazy ?? przeciez wszystkie pracuja z ciezarnymi i z dziecmi...zrobiła halo jak nie wiem co. przykro mi jest !!! nie chcialam nic nikomu mowic bo roznie to moze byc;/ a zapeszyc jest nietrudno. ehhh....zastanawiam sie czy nie wybrac sie do ogolnego lekarza po L4... brzuch mnie ciagnie i boli..;-/co o tym myslicie??? najwyzej mnie ochrzaniinna sprawa gdybym pracowała w biurze... no to luz by był totalny
miłego dnia !
Groszku bóle brzucha są normalne, ja tak miałam dłuższy czas,jeżeli nie masz plamień to nie musisz iść do lekarza, a wizyte u gina i tak masz w przyszły czwartek.....
Pozdrawiam wszystkie kobietki
-
nick nieaktualnyKejti to mnie pocieszyłaś
czekam na tą wredną @ i zobaczymy.. a na testy chyba teraz też będę mieć wylane już.. nie będę kupować ani trzymać ich w domu
Groszku rób jak czujesz, nie słuchaj innych. To Ty jesteś w ciąży i to Twoje samopoczucie i zdrowie dziecka jest najważniejsze
Ps. Ja też słyszałam, że wiele kobiet ma @ w początkowej ciąży, ale pewnie nie tak obfite jak zawsze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:12
-
Odnosnie małp w ciazy, to czasem tak bywa w pierwszym trymestrze, nie sa to typowe @, a krwawienia złudnie przypominajace @. Moga wystepowac w pierwszych trzech miesiacach.
Kazdy organizm jest inny, czesto płatają one nam figla.
u mnie akurat @ całkowicie się zatrzymała.
A teraz zostałam sprowadzona do parteru. Nigdzie nie ide. Jutro mam jeszcze wolne. Poczekam. Jak cos sie gorszego bedzie działo, to pojde do dr.
Dzieki Wam dziewczynki