X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie o ponowną wiarę i nadzieję trudno..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:02

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

widzę że pogoda ponura i humory też... noski do góry!
    Groszku dla spokoju ja bym spróbowała to L4 załatwić ;) a co do ludzi, ja bym zaprzeczała i w nosie miała :) tamta by na kłamczuchę wyszła i nikt już by nic jej nie mówił:)

Pirelko sama wiesz że maj był okropnym miesiącem... czerwiec jest nasz :) piękny miesiąc :) no i u Livki się będziesz bawić :) fajnie że możecie się tak spotykać :)

a ja muszę po wpisy niedługo jechać a tak się nie chce...pogoda się popsuła :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dziś dzień zawalony ale to fajnie nawet :-) Ale pogoda się zepsuła akurat jak na plażę R. chciał iść poopalać się :/ no i kicha - lecę do solarium na 6 minutek.

Jakie koszmary dzisiaj miałam jezusiu... zaczyna się stres przed ślubem :/ Normalnie była zona R. mi się śniła, że przyjechała i wrzeszczała i takie tam - koszmar! :D

Uciekam Kochane - uśmiech na buźkę zakładać i na podbój dnia :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 27 maja 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to stresik lekki :) rok temu o tej porze też już po panieńskim byłam i gorączka już się zaczynała przygotowań :)
    a w tym jak Ty 7 będziesz się bawić to my mamy małą uroczystość rodzinną na 1 rocznicę :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc DZiewczęta :) co u Was? widze ze humory różne :(
    Kużwa ja sie dzis wystroiłam w spódnice, bo rano smażyło słonce a teraz pochmurno i pewnie spadnie deszcz, a ja oczywiscie wyrozbierana..ehhhhh :(:(

a poza tym o nic nowego :( stara bida :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 27 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, a ja dalej w łóżku a tu jechać trzeba... ale mam ochotę na mc donaldsa!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Ci zazdroszcze Kochana...ja już dawno na nogach, pracuje na pampersy i emeryture :D buhahahaha

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 27 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ja czekam na telefon z przedszkola :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz...przypomniałaś mi zde jutro ide do przedszkola i obiecałam dzieciom lizaki..alem jaja....jak dobrze ze jestes !!! :):) ale byłaby wtopaaaaa...a nikt tak nie pamieta jak dzieci! :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 27 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no widzisz :P nie wiem czy by Ci wybaczyły :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie :) hahahah

kurde wiecie co, czuje sie jak przed okresem...takie mam dziwne samopoczucie, jestem jakas niespokojna, rozdrazniona, bolą mnie plecy a właściwie krzyze jak na @...a ja przecie dopiero po owulce jestem..dziwne to :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 27 maja 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za dużo myślisz :)

dobra uciekam bo się nie ogarnę :P do później :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kobietki

Przedszko, trzymam kciuki zeby zadzwonili z przedszkola :)
    Rudasek to goraca kobieta :D a moze tam sie cos dzieje??
    pirelka...masz racje, dziwny doktorek jest...moze mu troche chodzilo o to zeby sie nie cieszyc za wczesnie i nie zapeszac?? bo jeszcze jest malusie..
    livia, ale masz horrory ;-p odpedzaj je... precz...

moge pomarudzic ostatni raz??? juz wiecej nie bede

mama na mnie fuczy, jak to ja sie zachowuje...ze to nie choroba, co ja wyprawiam. mnie sie chce płakac... maz zły ze nie chce sie dotykac i przytulac i zero seksu... ale ja nie mam ochoty!!!
    nikt tego nie rozumie, wydaje sie im ze przesadzam !! ale mam wkurw....!!!
    piernicze, jak chca to nie ide na L4, bede robic do konca. Jak cos sie stanie, to powiem ze tak chcieli... wrrr!!!!!! :( :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:19

relge6yd309xm1zq.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka pociesze Cie ze ja jak zrobilam test o czulosci 10 to nie bylo nic, nawet cienia! A na tych o czulosci 25 byl cien :D i jak tu wierzyc tym testom???

<3 <3

pirelka lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejtunia ma już pięknego ciążowego suwaczka <3
    Jak się czujesz?
    U mnie zawitała @ a po tamtym cieniu na teście miałam kolejny cień, wyraźniejszy. I jednak nie jestem w ciąży :(
    Od teraz mam gdzieś te testy. To bubel jest.

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Kejtunia ma już pięknego ciążowego suwaczka <3
    Jak się czujesz?
    U mnie zawitała @ a po tamtym cieniu na teście miałam kolejny cień, wyraźniejszy. I jednak nie jestem w ciąży :(
    Od teraz mam gdzieś te testy. To bubel jest.
    Czuje sie niby dobrze. Lekkie bole jajnikow ale dziewczyny pisza ze u nich to samo :-)
    Wizyte m za dwa tyg w pon a tak sie stresujee szok :( wczoraj powtorzylam bete- 277 :-). Dodatkowo zrobilam prolaktyne i podskoczyla do 61, wczesniej bralam bromka na obnizenie ale lekarz kazal odstawic jak sie dowiem o ciazy. Boje sie czy nie za wysoka, niby czytalam ze moze podskoczyc w ciazy ale nie wiem ile :/
    Kurcze, szkoda ze nic z tego cienia nie wyszlo :( slyszalam ze u niektorych dziewczyn zdaza sie @ w ciazy... ale ile w tym prawdy to nie wiem.
    Oby jak najszybciej sie udalo <3 <3 <3

Nasturcja lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Dzieki kobietki..
    moge pomarudzic ostatni raz??? juz wiecej nie bede
    mama na mnie fuczy, jak to ja sie zachowuje...ze to nie choroba, co ja wyprawiam. mnie sie chce płakac... maz zły ze nie chce sie dotykac i przytulac i zero seksu... ale ja nie mam ochoty!!!
    nikt tego nie rozumie, wydaje sie im ze przesadzam !! ale mam wkurw....!!!
    piernicze, jak chca to nie ide na L4, bede robic do konca. Jak cos sie stanie, to powiem ze tak chcieli... wrrr!!!!!! :( :(
    Groszku ja też nie mam ochoty na <3 więc się nie przejmuj - malutki groszek najważniejszy...
    a Ja powiem, że GÓFFNO prawda, że ciąża to nie choroba, może i nie, ale czuję się CHORA!!!!!!!!!! boli mnie głowa, wymioty, nudności, osłabienie, wyrzuty gorąca, napady zimna etc., etc. ----> więc jak jesteś jedną z tych szczęściar i MASZ te objawy - idź na L4 - to Twoje zdrowie i maleństwa jest teraz najważniejsze, a nie co i kto myśli - nawet najbliższa rodzina - bo to Ty jesteś w ciąży!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    hej dziewczynki ;-)

Livia, zazdroszcze pieska ;-) ja to chce miec kazdego zwierza ;-p kotek moj wlasnie pisze razem ze mna ten post ;-) jest bardzo zaangazowany w sprawy ktore wykonujemy ;-p ;-)

pirelka testuj koniecznie, czekamy ;-)

przedszkolanka postawiła na luz i b. dobrze ;-) no stress ;-)

potforek, ulozy sie wszystko... teraz remontujecie.. moze sie denerwujesz i wszystko szaleje?

byłam u lekarza,nie badał mnie, nie robił usg, wpisał tylko adnotacje do swoich papierków. wypisał recepte na luteine (alez to obrzydliweee bleee- pierwszy raz zazywam) i kazał dalej do pracy chodzic...i umiarkowanie sie cieszyc, bo jeszcze roznie moze byc...nie wział nic za wizyte.
    mam sie zjawic w przyszły czwartek to moze cos widac juz bedzie na USG.
    Ciekawe jak bede chodzic do pracy, jak kazdy bedzie mnie wypytywał i głupio patrzył, bo ktos nie dotrzymał tajemnicy lekarskiej ??!!! jakbym była pacjentka to moge ja o to juz pozwac! ;-/ jestem tak wkurzona, ze szok!! prosilam, zeby nikomu nie mowiła. chciałam sie poradzic, co za plotkarskie towarzystwo !! jak ktos sie mnie o cos zapyta, to przeciez bedzie po mnie widac. nie umiem ukrywac. cholera! to jakas sensacja ze jestem w ciazy ?? przeciez wszystkie pracuja z ciezarnymi i z dziecmi...zrobiła halo jak nie wiem co. przykro mi jest !!! nie chcialam nic nikomu mowic bo roznie to moze byc;/ a zapeszyc jest nietrudno. ehhh....zastanawiam sie czy nie wybrac sie do ogolnego lekarza po L4... brzuch mnie ciagnie i boli..;-/co o tym myslicie??? najwyzej mnie ochrzani :P inna sprawa gdybym pracowała w biurze... no to luz by był totalny

miłego dnia !

Groszku bóle brzucha są normalne, ja tak miałam dłuższy czas,jeżeli nie masz plamień to nie musisz iść do lekarza, a wizyte u gina i tak masz w przyszły czwartek.....

Pozdrawiam wszystkie kobietki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti to mnie pocieszyłaś ;) czekam na tą wredną @ i zobaczymy.. a na testy chyba teraz też będę mieć wylane już.. nie będę kupować ani trzymać ich w domu :/

Groszku rób jak czujesz, nie słuchaj innych. To Ty jesteś w ciąży i to Twoje samopoczucie i zdrowie dziecka jest najważniejsze

Ps. Ja też słyszałam, że wiele kobiet ma @ w początkowej ciąży, ale pewnie nie tak obfite jak zawsze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:12

• Groszek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie małp w ciazy, to czasem tak bywa w pierwszym trymestrze, nie sa to typowe @, a krwawienia złudnie przypominajace @. Moga wystepowac w pierwszych trzech miesiacach.
    Kazdy organizm jest inny, czesto płatają one nam figla.

u mnie akurat @ całkowicie się zatrzymała.

A teraz zostałam sprowadzona do parteru. Nigdzie nie ide. Jutro mam jeszcze wolne. Poczekam. Jak cos sie gorszego bedzie działo, to pojde do dr.

Dzieki Wam dziewczynki :)

relge6yd309xm1zq.png
‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: