Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ha ha ja tylko w jednym cyklu tak leżałam a potem odpuściłam bo więcej śmiechu było
Ja odpuściłam sobie nawet myślenie teraz i wiesz, że daje radę? A jak fajnie z tym uczuciem... jednak do tego trzeba czasuChociaż cholera wie czy w przyszłym jak będę znowu na CLO (o ile terminowo się uda) to nie będę znowu świrować
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
Livia, zazdroszcze pieskaja to chce miec kazdego zwierza ;-p kotek moj wlasnie pisze razem ze mna ten post
jest bardzo zaangazowany w sprawy ktore wykonujemy ;-p
pirelka testuj koniecznie, czekamy
przedszkolanka postawiła na luz i b. dobrzeno stress
potforek, ulozy sie wszystko... teraz remontujecie.. moze sie denerwujesz i wszystko szaleje?
byłam u lekarza,nie badał mnie, nie robił usg, wpisał tylko adnotacje do swoich papierków. wypisał recepte na luteine (alez to obrzydliweee bleee- pierwszy raz zazywam) i kazał dalej do pracy chodzic...i umiarkowanie sie cieszyc, bo jeszcze roznie moze byc...nie wział nic za wizyte.
mam sie zjawic w przyszły czwartek to moze cos widac juz bedzie na USG.
Ciekawe jak bede chodzic do pracy, jak kazdy bedzie mnie wypytywał i głupio patrzył, bo ktos nie dotrzymał tajemnicy lekarskiej ??!!! jakbym była pacjentka to moge ja o to juz pozwac! ;-/ jestem tak wkurzona, ze szok!! prosilam, zeby nikomu nie mowiła. chciałam sie poradzic, co za plotkarskie towarzystwo !! jak ktos sie mnie o cos zapyta, to przeciez bedzie po mnie widac. nie umiem ukrywac. cholera! to jakas sensacja ze jestem w ciazy ?? przeciez wszystkie pracuja z ciezarnymi i z dziecmi...zrobiła halo jak nie wiem co. przykro mi jest !!! nie chcialam nic nikomu mowic bo roznie to moze byc;/ a zapeszyc jest nietrudno. ehhh....zastanawiam sie czy nie wybrac sie do ogolnego lekarza po L4... brzuch mnie ciagnie i boli..;-/co o tym myslicie??? najwyzej mnie ochrzaniinna sprawa gdybym pracowała w biurze... no to luz by był totalny
miłego dnia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej..pogoda paskudna i humor też
skusiłam się na test i żałuję bo miałabym jeszcze nadzieje na ten cykl.. a tak negatyw jak byk o czułości 10!
A mogłam spokojnie poczekać do jutra, teraz pewnie zaraz pojawi się @..
Dobiłam się kompletnie i nie wiem jaki sens jest to zażywanie leków, badania i starania żeby się nie stresować, nie myśleć
Temp. też z ciekawości zmierzyłam i spada..
Dobijcie mnie..
Groszku, dziwny ten Twój lekarz jakby z góry zakładał, że coś może się stać zamiast temu zapobiegać. Albo go zmień, albo idź za kilka dni i powiedz, że źle się czujesz, że masz prace nocne, w szkodliwych warunkachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:24
-
Pirelka! Jakie dobijcie mnie??? A kto się ze mną dzisiaj spotka???
Ech ta załamka jak się zrobi negatywny test jest okropna
Oj poszukaj pozytywów - poszalejemy jak trzeba na moim ślubie, zapijemy smutki a coA w czerwcu obie chwalimy się dwoma kreskami