Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczęta..jak weekendzik
Livka porządziliście w tajnym pokoiku ??
Przedszkolanka, Groszku, Aszka itd co u Was?? piszcie szybko..u mnie w miare ok, weekendzik minął szybko, na swieżym powietrzu, dni zakończone winkiem i sexikiem
oczywiściechoc w sobote dostałam taki migrenowy bol głowy ze mnie rozłożył...a mój R oczywiscie mecz ogladał choc nie powiem, bo zrobił mi herbatke i non stop do mnie zaglądał
a dzis piekny dzień choc z samego rana strasznie zimno i ponuro było:)
piszcie co u Was??? -
Cześć Rudasku
Jestem jeszcze bo R. się kąpie i jedziemy zaraz załatwiać sprawy
Tajny pokoik nie był wykorzystane - nie dotarliśmy jeszcze do niegoCo nie znaczy, że grzeczni byliśmy
Piękna pogoda u nas, chyba trzeba zacząć się wykładać na słoneczkoA jutro może pierwsze wyjście na plażę?
-
ale Ci zazdroszcze..ja do plaży mam 600 km
trawka mi pozostaje..ale każdego dnia marze o plaży , która nas czeka ale dopiero ok wrzesnia...
wiec jeszcze kilka m-cy musze wytrzymać wiec bardzo CI zazdroszcze , że masz tak blisko!
-
Odpisała mi kobieta z hodowli białego owczarka szwajcarskiego - 16 maja na świat przyszły szczeniaczki! Za jakieś dwa tygodnie będzie widać, który jest długo włosy a który krótko więc odezwie się do mnie z informacją czy jest mój wymarzony (długowłosy pies)! Ach jak bym chciała, żeby był w tej gromadce
-
ale Ci fajnie....
ja też mam ochote na pieska ale malutkiego! choć oczywiśćie jest jedno zasadnicze pytanie: kto bedzie go wyprowadzał? bo dla mnie rano, każda minuta snu jest cenna:D
A tak zmienijąc temat to gdzie wszystkie Dziewczęta ?
Przedszkolanka, Groszek itd ??? -
hej, dziewczynki
jaki mialam sen((( snilo mi sie ze beta spadała
(( Boze drogi.....
ze Pani na pamiatke i zalobe dała mi probowke z krwia w laboratorium...obudziłam sie z krzykiemi pojechałam do laboratorium na bete bo akurat miałam miec dzis...
wyniki z soboty i z dzisiaj około 13 maja byc. Boje sie !!
czy sen sie spełni??((( oby nie !!!!
Myslicie, ze mam jechac dzis juz do lekarza?? Zapisać sie??
Osatnia miesiaczka 26.04
ps. w pracy rozmawialam z lekarka jedna, bo chcialam paru spraw sie dowiedzieć i chyba wszytskim rozpowiedziała. a miała to byc tajemnica. Wszyscy sie we mnie wpatruja jakos dziwnie i podpytują:
"To kiedy ta ciaza"
"hej malutka, robisz tego krasnoludka?"
oj mamo( i co mam z tym zrobic teraz... odpieram ataki, ale boje sie ze sie rozejdzie...a jak cos sie stanie z małym groszkiem??
(
-
Kochana przede wszystkim nie przejmuj sie snem, to tylko sen..w takie rzeczy sie nie wierzy... fasoleczka sobie rośnie i ma sie dobrze..
Jeśli chodzi o tą lekarke to bardzo nieprofesjonalne zachowanie, zrobiła sensacje...odpowiadaj ze Krasnoludek bedzie w swoim czasi i to wszytsko. nie tłumacz sie itd..udaj jakby nigdy nic!
Nie przejmuj sie bo to w niczym nie pomoże!
jeśli chodzi o lekarza to nie wiem, myśle, że jak bedziesz mieć wyniki bety to może isc sie umówić! nie zaszkodzi a Pani Dr pewnie wiele powie i wytłumaczy! -
mam wyniki
zinterpretujecie????
beta w czwartek 360
beta w sobote 900
beta dzis (poniedziałek) 2080
jest dobry przyrost??? nie za mały???
mam sie zapisywac do lekarza ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 12:40
Malenq, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki
latam od rana i załatwiam i w końcu usiadłam
Livia powinnaś medal kierowcy roku dostaća jak tam z R ? Zadowolona co?
cześć Rudaskuja zaczynam dzisiaj płodniaki i cały tydzień przed nami
ej ja jestem codziennie! Tylko nie zawsze się udzielam
Groszku co za sen okropny! Całe szczęscie tylko sen! Widzisz jednak nie warto nikomu nic mówić...ale będzie wszystko dobrze!! I ja też myślę że możesz się już umówić na wizytę
No pięknie beta rośnie! -
no nareszcie Przedszkolanka jestes
teskniłam...
no to działajcie, u nas już po....już mnie cycki bolą to znak ze juz po owulce :
poza tym, zajadam sie truskawkami ze smietanahihihihi :*:*