Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:I chce Cię zastrzelić? Ładne rzeczy...
sprawia mi "dziwne sny"
Groszek łapię bakcyle
Co do L4 to nie wiem, ale słyszałam że lekarz ma przepisy i zwolnienie może dać dopiero od jakiegoś tygodnia, nie wiem dokładnie od którego.. to jakoś z kodeksem jego pracy musi się zgadzać czy coś.. -
Cześć Groszku.
Mężuś ekonomiczny znaczy się jest
Ja swoego kocia zamykałam kiedyś w łazience jak w nocy szalałTeraz juz tego nie ma bo ma towarzystwo i w nocy śpi razem z nami (albo po podwórku łazi).
Nie wiem co z L4 czy tak od razu dają, nie pamietam a poz atym nie pracowałam jak byłam w pierwszej ciąży, do ZUSu tylko zaświadczenie brałam i nie wiem czy nie po pierwszym trymestrze dopiero
Dawaj te wiruski - zabieram a co
-
Mam nadzieje ze system zmianowy lacznie z nocami, promieniowanie, zwiazki chemiczne, czynniki biologiczne wystarczy do wystawienia zwolnienia
nie chce sie narazac
niestety nie zmienia mi stanowiska na lzejsze bo nie ma takowego
Mezus jest cudny :-p
pirelka myslisz ze dzidzia chcialaby Cie zastrzelic? Wysnulaby takiego "samoboja" ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 10:11
-
Groszku myślę że jak powiesz to wszystko lekarzowi to powinien wystawić L4.
A ja wczoraj się tak wkurwiłam że odpuszczam starania. Bo ja nie będę mężnego namawiać doa 2 dni przed i 2 dni po @ nic nie dadzą. Ale jak pozwolicie to zostanę z Wami
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Potforku a co mu się stało?
Przejdzie mu i Tobie nerwy spokojnie
Malenq zazdroszczę dziś upału bo u nas juz zimnoMam dość co prawda wczoraj sam przyszedł ale już było po owu więc nie wiem po co.
-
Nie no nie o to mi chodziło. Tylko jak ja mu mówię czy chce dziecko i że pasowałoby to jemu jest albo gorąco albo jest zmęczony a jak mi się nie chce to nie odzywa się do mnie przez tydzień. Więc zastanowił by się o co mu chodzi. Ok najważniejsze jest to że mam to wszystko w d... niech się dzieje wola nieba.
-
nick nieaktualnyGroszku, nie że dzidzia ma mnie zastrzelić
ale tak się mówi podobno, że jak jest ciążą to miewa się dziwne sny
Dziewczyny nic nie macie wyobraźni, hi hi
ale oglądam też seriale kryminalne i to pewnie agenci mi się śnili, ha ha.
potforzasta ciężka sprawa z Mężem, mój miał taki okres jak nie do końca chciał dziecko, nie był gotowy. Ja postanowiłam wyluzować bo też mówiłam, krzyczałam, płakałam a On nie był gotowy..nie chciał tak jak ja. Dałam na luz, troszkę przestałam go naganiać ale już nie zabezpieczaliśmy się, nie zmuszałam go dow te dni, może nie mów Mu kiedy masz te dni i postaraj się o romantyczny wieczór bez zmuszania Męża, że teraz musi się udać bo są te dni, a pozostałe są nieważne.
Tak jak Livia mówi, nie możesz traktować seksu jako obowiązek i przymus do zrobienia dziecka.. na spokojnie ! Chociaż to każdy osobiście musi do tego dojrzeć, wiem jak Ci ciężko.
My po zakupach, pogoda zdradliwa ale dość ciepło.
O 15 idę na spotkanie więc powoli przygotowuję obiad, dzisiaj mam naleśniki ze szpinakiem i pieczarkami
Dzisiaj już bez dupka, więc czekam na @.. -
witam
u mnie cieplutko dzisiaj z lekkim wiaterkiemkupiłam balsam pod prysznic i tak pachnie świeżo, dzisiaj zajęcie będę miała
a zaraz obiadek z teściami na dzień matki i urodziny teścia
Pirelka a dlaczego dupka odstawiłaś? Mi kazała brać do @ albo aż zajdę w ciążę i do wizyty
Potforku mojemu to obojętne, zawsze chce a ja różnie (najczęściej w owu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 13:58
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka hej
Odstawiłam bo gin mi zalecił tylko na 10 dni, nic nie mówił by brać aż do @, nie chce sobie cykli rozregulować sama. Gdybym co miesiąc miała brać aż do @, a ciąży by nie było to całkiem cykle dopiero wyregulowane by mi się poprzestawiały. W środę planowo powinna @ uderzyć.. zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 14:02
-
Aga bo brać dupka do @ to może się zatrzymać całkiem i później trzeba będzie wywoływac jak ciąży nie będzie (tak mi gin powiedział tzn ostrzegał mnie jak planowaliśmy moja przesunąć) ale jak widać jeśli @ ma przyjść to przyłazi mimo wszystko
U mnie zaraz obiadek - młode ziemniaczki z koperkiem, jajo sadzone i pomidorkiA pogoda fajna się zrobiła, mogliśmy robić tego grilla jednak
No nic, co się odwlecze...