Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj mam 19 dc, normalnie owu mam w 17dc. Wczoraj działaliśmy i dzisiaj powiem wam szczerze już nam się nie chce na razie
Nie chcę się nakręcać bo to boli cholernie potem. Myślę, że się spóźniliśmy ale to nic. Wczoraj ustalilismy plan działania na następne miesiące i lżej mi na sercu przez topirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivia to porządnie musiał Cię wymęczyć
ale codziennie to faktycznie dość nudne i szybko się nudzi
choć po takiej przerwie to nie wiem jak jest
Mnie zawsze pojakiś jajnik boli ;P hehe.. dzisiaj mnie troszkę lewy kłuje, ale lekko odczułam na spacerze chwilowo i na basenie, poza tym spokój tylko te piersi, zwłaszcza lewa.. chwilami aż kłuje w środku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakie tu cicho od wczoraj
Co u Was?
U Nas od wczorajszych burz fatalna pogoda, niby ciepło ale wiszą te chmury i tylko czekać aż lunie, ale na spacer z Mężem i tak się przejdziemy zrobić te zakupy nieudane wczorajsze w realu ;P
Jakie w nocy koszmary miałam, obudziłam się przed 3-cią i bałam sięNormalnie ktoś chciał mnie zastrzelić
potem pulsowało mi podbrzusze, a rano po przebudzeniu ciągnęło mnie podbrzusze od pępka w dół. Nic tylko czekać na @.. może zawita nawet wcześniej ?
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
Pozdrawiam Was z pracy od malych dzieciaczkow; bylam wczoraj na bejbi partymamusie z dzidziusiami :-p
ale byl ubaw
Maz sie schlastal, nic nie pamieta... dzwonil ze mu niedobrze. Oj slabiutka ma glowke :-p nie wiem co to bedzie :-p
ale w nocy padalo!!!! Dzis tak rzesko na zewnatrz...
kot dokazywal cala noc bo jak nas nie bylo to sie wyspal... oj natretny byl okropnie. Zamknelam go za kare w garderobie....:-p
Milego dnia!
Ps. Myslicie ze jak pojde jutro do lekarza to dostane juz L4??? Boje sie jaka bedzie reakcja w pracy
Wysylam ogromnie wielkie bakcyle fasolkowe! Napewno sie zarazicie, nie ma innej mozliwosci !!)