Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam
A wybawiłam się lepiej niż na niejednym weselu
Mieliśmy 2 dale do dyspozycji to szwagier niewiele myśląc bach do domu po lapka i głośniki i mieliśmy mega zabawę
Pewnie byśmy jeszcze siedzieli ale od strony 2 szwagra się porozjeżdżali to i my się zebraliśmy. Nogi bolą oj bolą
dzisiaj były 15 do tańców
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivia dobrze, że napisałaś co gin Ci powiedział
wiem teraz, że robię dobrze że nie biorę dłużej dupka
co do grilla to faktycznie pogoda po południu się zrobiła ładna, ale ja dopiero niedawno do domu wróciłam
potforzasta, ale się wybawiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 20:34
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Skończyłam dziś Marvelon, teraz czekam na @. Czy któraś z was brała tabletki antykoncepcyjne? Czy to normalne, że mnie po nich mdli, wyraźnie czuję lewy jajnik i przeraźliwie bolą mnie sutki? U mnie dziś mąż na noc do pracy, a wczoraj świętowałam 52 imieniny mojej mamySuper imprezka.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
pirelka wrote:przynajmniej wiadomo, że wybawiłaś się porządnie
aaaaaaaaaaa moja szwagierka będzie miała 3 dzieciątkodzisiaj powiedziała
Wiedziałam że te bociany nie dla mnie
Ale cóż pewnie chrzestną zostanę
Tylko ciiiii
nie chciała nikomu mówić bo jakoś badania jej źle wychodzą i do Krk jeździ.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc :* owocnej nocy!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyHej
Jakby ktoś nie pamiętaj dzisiaj Dzień Matki
dzwonić albo iść do Mam
Ja przed pracą podzwonię bo idę na 10-tą..
Dzisiaj czeka mnie powrót do rzeczywistości i 12 godzin pracy na dobry początek by się rozkręcić, he he.
Zmierzyłam temp. z ciekawościoczywiście nie zaraz po przebudzeniu ale jeszcze leżałam
jest w granicy 37, ale nie chcę się wkręcać @ powinna być pojutrze więc może spaść ;/ albo znowu będę chora.. tylko nie to
@ to już mi się śniłaa przecież staram się nie myśleć
choć od weekendu ciężko mi to wychodzi. Koło 3,30 obudził mnie ból jelit, brzucha i co rana już tylko drzemałam i budziłam się non stop.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 07:33
-
Hello
Ale mnie energia rozpiera dzisiaj!Byłam oddać krew i wracając jak cofałam walnęłam w słup... i co? Zaczęłam się śmiać
Wróciłam do domu i mówię R. a ten co? Wyśmiał mnie i spytał czy było widowiskowo
Biedne moje autko porysowało się...
Zaraz wciągamy śniadanko i jedziemy do jakiegoś super dużego sklepu ogrodniczego bo zachciało mi się nowych kwiatków
Ale gorąco od samego rana! Piękna pogoda