Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Nie chciałam otwierać ekstra nowego tematu dlatego tu zadam moje pytanie, czy ktoś mi pomoże zinterpretować moje badania progesteronu?
Wczoraj je robiłam (24dc) i wyszło 13,50 ng/ml.
Na karcie wyniku badań mam przeróżne normy, te ciążowe omijam ale np mój wynik idealnie pasuję do fazy lutealnej 1,7-27.
Skierowanie na badanie dostałam po tym jak zadałam pytanie lekarzowi, że może mi pęcherzyk nie pęka... czyli wynik ten ma być dla mnie odpowiedzią? Ale jaką, że pękł i dlatego jest ta faza lutealna?
Trochę albo aż jestem z tego zielona dlatego liczę na wasze wsparcie i zrozumienie
-
Groszek wrote:Potforek, no to naprawde macie wysyp w maju
ostro imprezujecie
)
Pirelka, celuje w Rosmann, Douglas albo Sephora
Livia, marynarz musi odespacnapewno bedziesz pieknie wygladac w sukni!
ahhh....
odnosnie wakacji, to mielismy samochodem, bo moj małż samolotem nie poleci...;-/ boi sie ;-/
jesli chodzi o bramki w sklepach i na lotnisakch to sa bezpieczne.
ufff. mam nadzieje.
znalazłam coś : http://forum.gazeta.pl/forum/w,1144,100438038,100476322,Re_bramki_w_sklepach.htmlPóki dziecia nie ma to same imprezki jeszcze 2 wesela
w sierpniu i wrześniu mamy.
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Potforku
co wy sobie o mnie myślicie no
Ładne rzeczy - my grzeczni jesteśmy
Pirelka a można coś złego o Tobie powiedzieć?wyciągam wnioski z tego ci piszesz
Przyznaj się co mu o nas naopowiadałaś??
-
pirelka wrote:No tak, trzeba używać życia póki dziecka nie ma
choć ja jestem zdania, że dla chcącego nic trudnego i mając dziecko świat nie zamyka się dla nas
-
Pirelka a pisz, nie wygłupiaj się najwyżej Ci nie odpiszę ale praktycznie nigdy tego nie robię
Neli zadałaś strasznie "obszerne" pytanie i nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba nie wiesz za bardzo co to jest ta faza lutealna? Twój wynik progesteronu jest dobry, jeśli jestes po owulacji to jesteś w fazie lutealnej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Neli wrote:Livia30 przyznaje się bez bicia, że nie bardzo wszystko rozumiem
Ja tylko chciałam wiedzieć czy mi pęk pęcherzyk i czy na podstawie progesteronu można otrzymać taką odpowiedź?
Nie wiem ale skoro lekarz na takie badanie Cię skierował to może co jest w stanie z tego wywnioskować? Ja byłam na usg w drugiej fazie cyklu żeby sprawdzić czy pęka pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny