Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej brat mi naprawił i mam neta w lapku
wreszcie normalnie
Ja dzisiaj byłam dostarczyć prezent łobuzom na dzień dziecka i urodziny w jednym i trafiliśmyZachwyceni trampoliną
Najlepiej starszy łobuz podszedł do małża i mu mówi dzięki wujek teraz Was lubię
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Jednak szybko pryszni i teraz relax przed tv
Choć po głowie kroki na choreografię biegają
Przydałoby się gdzieś pojechac się oderwać
O!Macie jakieś miejsce godne polecenia? Bez zasięgu, bez wi fi, bez tv
Najlepiej bez komarów,ale nie będę wybrzydzac
Tak zwane zadupiemmmm i zwierzaki jakiesr donowe typu krowa itd
Ach... -
czesc DZiewczynki moje
jak tam???
Livka jeszcze odpoczywawidze ze wesele udane i nasz Ksieżniczka szczesliwa!
u mnie upał..dziś po 8 juz było ponad 20 stopni...rozpływam sie!
a @ nadal nie ma...brzuch mnie w nocy dziwnie bolał ale nic poza tym...dzis pewnie kupie teścior i jutro rano zrobie! -
nick nieaktualnyWitajcie, u mnie dzisiaj także piękna pogoda i upadł
Podespałam w końcu, choć i tak zmusiłam się do wstania bo spałabym cały dzień.
Rudasku trzymam kciuki za test :*
Livia zmęczona ale szczęśliwa wczorajdzisiaj wyjeżdżają z Mężem w podróż a jutro wylot, więc nie wiem czy zdąży tutaj zaglądnąć
Miłego dnia Kochane !! -
Rudasek wrote:czesc DZiewczynki moje
jak tam???
Livka jeszcze odpoczywawidze ze wesele udane i nasz Ksieżniczka szczesliwa!
u mnie upał..dziś po 8 juz było ponad 20 stopni...rozpływam sie!
a @ nadal nie ma...brzuch mnie w nocy dziwnie bolał ale nic poza tym...dzis pewnie kupie teścior i jutro rano zrobie!Trzymam kciuki
Jestem w tym temacie od niedawna, widzę że dość dobrze się ze sobą trzymacienie wiem gdzie widziałyście zdjęcia Livki (pewnie fb, zgadłam?) i nie wiem dlaczego Pirelka była na jej ślubie? Wytłumaczycie?
-
cześć Rudasku
wiedziałam że się zbliżasz po fb
test będzie pozyty jak nic
bo przecież Ty miałaś @ zawsze baardzo szybko
Pirelka no mówiła że może nie dać rady, zobaczymynajważniejsze że jest szczęśliwa
Malinko ten bociek to znak
hmm no tak, my "się mamy"na fb stąd wiemy wszystkoa Pirelka jak się okazało, mieszka niedaleko Livii i się spotykają na plotach i Pirelka została zaproszona na ślub Livki
taka to oto historia
Mallina lubi tę wiadomość
-
hahaha TY Cholerko, wyczułaś mnie???
no sie okaże czy bedzie pozytywny, wiesz nie nastawiam sie dlatego ze jak poszłam do endo to sie zdziwiła ze ja mam cykle 24-25 dni i zyjeeeeeeeee....i mówiła ze leki mi wydłuża...co prawda podczas brania leków miałam 25 dniowy cykl i nie wydłużył sie ale wtedy brałam leki tylko 2 tyg, a teraz juz prawie 2 m-ce wiec mysle ze po prostu cykl sie wydłuża...choć mam nadzieje ze nie!
wczoraj wybralismy sie na spacer a ze był taki upał ze szok to ubrałam lużna bluzke...a mój R mówi..." o widze ze juz sie na brzuszek przygotowujesz"...hehehehprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:
Malinko ten bociek to znak
hmm no tak, my "się mamy"na fb stąd wiemy wszystkoa Pirelka jak się okazało, mieszka niedaleko Livii i się spotykają na plotach i Pirelka została zaproszona na ślub Livki
taka to oto historia
Dziękuję za wyjaśnieniePrzed ślubem udzielałam się na forum "ślubowisko" i też z kilkunastoma dziewczynami założyłyśmy swoją grupę fb
i też poznałam dziewczynę która mieszka niedaleko mnie, także rozumiem Was
zawsze to inaczej "wiedzieć" z kim się piszę
Może kiedyś jak już się u Was zaaklimatyzuję a Wy w pełni mnie zaakceptujecie też do Was dołączę
-
przedszkolanka:) wrote:no oczywiście
wyczułam po "like"
no widzisz,już R. wie a Ty nienie wiem czy po takim czasie leki nagle by wydłużyły...no ale okaże się jutro
a może dzisiaj?
a testu przypadkiem nie robie sie z pierwszego rannego sikańca Kochana?/