Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:ale masz wybór pewnie w większych miastach, bo ja na wsi to już w ogóle ...
-
przedszkolanka:) wrote:Malinko a może nie? Trzeba pozytywnie myśleć
uciekam ogarnąć i przejdę się na jakieś zakupy ( nie mam auta a zakupów tyle,że 3 razy chyba będę iść)
buuuziam :*
Kurcze, z tymi zakupami to tragedia, jeszcze dzisiaj taki upał. Ale załatw to teraz póki jeszcze tak nie grzeje i wracaj szybkoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
No jak mogłyście pomyśleć, że do was nie zajrzę???
Kochane moje :* Ogłaszam wszem i wobec - jestem MĘŻATKĄ!I do tego mega szczęśliwa
Ślub był super, w Urzędzie mało się nie poryczałam głos mi się rwał a na weselu nawet był pierwszy taniec słuchajcie, mój R. mnie wyciągnął (kto by pomyślał) i nawet wyszło
Teraz się pakujemy i za jakieś 2-3 godzinki wyruszamy. Najpierw Warszawa a jutro z samego rana wylot na Gran Canarię.
Myślę o was cały czas - w życiu nie zapominam!
P.S. Jestem drugi dzień na CLO, bez monitoringu bo nie ma terminów u mojego gina więc spontan - zobaczymy co nam podróż poślubna przyniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 10:38
pirelka, potforzasta, mizzelka, przedszkolanka:), Another lubią tę wiadomość
-
Hejo Aga nizełą mieli zabawe wczoraj
Livia gratuluję ślicznie wyglądałaś życzę udanych wakacji i zmajstrujcie tam coś
Mallinko przyjdzie taki dzień że nie będziesz mogła żyć bez naslivia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Test zakupiony, rano zrobie albo wieczorem...ale razem z R bo tak mu obiecałam
heheh wiecie ze jak sie udało i wszystko bedzie oki to poród koło walentynek
hahahahahprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość