Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki obajwów jakis konkretnych zero...
piersi bolały po ovu normalnie, dziś juz nie bola...
jedyne z objawów innych to swedzenie dziąseł i te skurcze macicy tak 3-4 razy na dobe, dzis tez miałam...
no i 6 dni spóźniona małpa...
to by było na tyleMallina lubi tę wiadomość
-
cześć Złota
jeżeli były naprawdę równe to plusik jak najbardziej, ja też czasami mam raz blade raz grube krechy
to może zależy od długości trzymania w moczu
dla pewności powtórz dzisiaj ale spadek tempki jak najbardziej jest dobrym znakiem więc... DO ROBOTY!
Rudasek kolejną nadzieją dla "bezobjawowych "
Mi za to nic po lekach nie jestprzy dupku i clo czuję się normalnie
-
no tak Kochane....zero jakis szczegolnych ale to chyba za wczesnie!!!
Mam nadzieje ze nie bede zygaćbo siedze w biurze z synem prezesa a chcialabym zeby jak najdluzej nie wyszlo nic na jaw
:D
no nic..zobaczymy jak to bedzie!!!Mallina, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie Rudasek, dajesz nadzieję że ciąża to nie muszą być od razu zawroty głowy i wymioty, przynajmniej tak wczesna
Teraz Kochaniutka, proszę się umówić na wizytę
i się OSZCZĘDZAĆ!!!
Przedszkolanka, po dupku nie ma na pewno żadnych objawów, jedyny to wyregulowany cykl, zero plamień i piękny wykresPamiętaj, żeby dupek był koniecznie po owulce (ale z pewnością masz go dobranego odpowiednio)bo podany wcześniej hamuje owulację.
-
no może. mama nadzieje ze tak
a dzwonie do ginka i do endo i zadne nie odbiera, cholery jedne!!!
wowwww, nie ogarniam dziewczeta tego!!
Mam nadzieje ze wszystko bedzie oki!Mallina lubi tę wiadomość
-
Mallina wrote:Przedszkolanka czyli bierzesz po owulacji, więc jest wszystko w porządku. A dlaczego lekarz ci go zapisał?
Malinko moje cykle "normalne" to 42 dni.. w pierwszym cyklu coś było bo beta była 3,80 ale dostałam silnego krwawienia, lekarka na jajniki by lepiej pracowały dała clo no i dupka by utrzymać ewentualną ciążeno i napewno by cykle skrócić
dlatego ja nie biorę tak jak większość 10 dni i test tylko aż do @ gdyby się udało
a wyobraź sobię owu (o ile była) w 29dca teraz w 19
i się śmieje, bo na wykresie od jutra jakoś mam płodne a ja już tydzień po owu jestem więc jaka różnica
Uciekam ogarnąć i na słoneczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 10:30
-
przedszkolanka:) wrote:Malinko moje cykle "normalne" to 42 dni.. w pierwszym cyklu coś było bo beta była 3,80 ale dostałam silnego krwawienia, lekarka na jajniki by lepiej pracowały dała clo no i dupka by utrzymać ewentualną ciąże
no i napewno by cykle skrócić
dlatego ja nie biorę tak jak większość 10 dni i test tylko aż do @ gdyby się udało
a wyobraź sobię owu (o ile była) w 29dca teraz w 19
i się śmieje, bo na wykresie od jutra jakoś mam płodne a ja już tydzień po owu jestem więc jaka różnica
Uciekam ogarnąć i na słoneczkoJak już coś było to znaczy, że już niedługo będziemy się cieszyć Twoimi dwiema kreseczkami
Do później Kochanaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość