Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:Wlasnie, ja to tych spraw zalatwiac noe potrafie bo sie krepuje... najwyzej malz mi zalatwi
on jak sie wkurzy to potrafi dosolic. Dobrze ze z nas dwojga jest ktos taki ostry bo takie dwie dupy wolowe jakby byly to masakra ;-p
zawsze ktoś musi własnie być dominujący
w pewnych sprawach
-
Nie martwie sie, bedzie co bedzie.. mam to gdzies. Bedzie rok macierzynskiego, mam umowe o prace na czas nieokreslony... nie wiem czy nie bedzie jeszcze wychowawczego, bo nie ma z kim dziecka zostawic niestety. No ale najpierw trzeba donosic, szczesliwie doczekac i urodzic... tamtej dziewczyny za ktora bylam na zastepstwie nie zwolnili, normalnie wrocila do pracy... i pracuje do dzis. Dziecko juz ma ponad 2 latka..
mizzy, teraz to juz troche powalcze bo malz mnie troche zmienil, bylo gorzej kiedys.. bo ktos mogl lac wode po mnie a ja sie balam, bo nie chcialam sie sklocic... teraz to sie odezwe
Rudasek, gdzie jestes??????czekamy tuuu
Straszny gorac, nie ma czym oddychac...
Jak nie zimno to goraconie ma umiarkowania..
-
nick nieaktualnyKochane wróciłam z pracy..
Jutro mam wolne i idę na USG, zobaczę jak owulacja i pęcherzyk. Jeszcze do wczoraj bałam się, że nie czuję podbrzusza, że nie będzie pęcherzyka, a dzisiaj tak mnie kuły jak nigdyzobaczymy jutro czy była owulacja dzisiaj czy będzie
Groszku współczuję Ci tej pracy, ale pokazuje mi to jednocześnie, że inni mają dużo gorzej. Fajnie, że masz umowę na czas nieokreślony więc śmiało idź na L4, później macierzyński i potem będziesz się martwić, nie mogą Cię zwolnić.
Ja np. mam umowę do września 2015 i będę musiała iść trochę kierowniczce na rękę i odejść w zgodzie by przedłużyła mi umowę, a Tobie nie mogą dać wypowiedzenia za to, że jesteś w ciąży, nawet jak urodzisz.. zawsze można iść do sądu pracy o dyskryminację.
Trzymam kciuki :*
Rudasku czekamy na wieści :*
DOBRANOC. -
nick nieaktualnyRudasku... i jak ?
Witajcie z rana.. ja już wstałam, jak mam wolne nie mam ochoty na spanie, a pogoda taka piękna.
Zaraz lecę wykupić pozostałe recepty.. i nie wiem czy brać CLO czy niebo na 1 miesiąc mam 5 tabl.
Później lecę na usg i może jakiś mały shopping dla relaksu?! -
dziewczeta przedstawiam Wam Ignasia bądź Michalinke
PS: prosze tylko bez wpisów na fb, bo ciotki jestescie pierwsze i niech tak zostanie póki co
http://wrzucaj.net/images/2014/06/10/10447285782418198459026567621166n.jpgMallina, przedszkolanka:), Malenq, Naadame, mizzelka, potforzasta, Groszek, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
No Rudasek, gratulacje!
Kochane, wpadłam do Was z pytaniem. Zrobiłam wczoraj test owulacyjny, wyszły mi dwie reski, obie blade, ale równo blade.
Zaznaczyłam sobie plusik na wykresie, dobrze? Bo nigdy nie obiłam takich testów. W instrukcji napisali, że ma wyjść ciemny i ciemniejszy, albo dwa ciemne, a mi wyszły dwa,ale blade. To znaczy tak myślę, ze blade. Ale równe.
Dziś tempka poszła w dół, myślicie, ze jest szansa na owu w najbliższych dniach?