Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pirelko mi dlatego kazała brać do @, bo podobno w ciągu 2 dni spada, a gdy się okaże że jest ciąża to do dwóch dni trzeba ponownie zacząć brać
ohh ja też straciłam nadzieję, bo jak nie udało się to czemu ma teraz?...
Naadame nie musisz wiedzieć, kochaj się jak masz ochotę i na luzieNaadame lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi gin właśnie nie kazał brać do @ tylko do 25 dc,a jak będzie podejrzenie ciąży to brać dalej i odstawić dostinex i wtedy do niego.
Musiałabym co miesiąc brać aż do @ .. a nie rozregulowuje Ci się wtedy cykl jak tak wydłużasz dupka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 23:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Naadame to przez myśl, że musisz, tak jak mówią dziewczyny, od kiedy przestałam tak myśleć moja chcica powróciła ze zdwojoną siłą.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Hej a co tutaj taka cisza??
A no tak weekendA ja sprzątam i mi zejdzie pewnie do wieczora ale mała przerwa wskazana
Aga przypominam ( nie nakręcam ale przypominam) że Rudasek też miałą takie skurcze w brzuchu -
mojeeeeee
co tak leniuchujecie ?
my ogarnęliśmy, śniadanko zjedliśmy, gość odwieziony, mecz chrześniaka zaliczony i w domku w końcu
Potforku ja wczoraj całe szczęście sprzątałam, dzisiaj i jutro luzz
Ja wiem,że miała ale wiesz co? Przypomniało mi się wtedy co beta była 3,80 i jak ją powtarzałam to w przychodni taki ból-skurcz mnie złapał że mało nie zeszłam (poronienie tzw.) i miałam dzisiaj i wczoraj podobny ale o wiele wiele delikatniejszyoczywiście nie wiąże tego razem ale tak mi się przypomniało
ale brzydko na dworze, a kijki trzeba zaliczyć !