Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasku ile zamierzasz/planujesz pracować?
A co do znajomych, których ciężko wypędzić to faktycznie..najwyżej powiesz, że musisz się położyć może wyjdą
Ja od 2-3 dni mam kłucia w podbrzuszu, podobnie jak 2 miesiące temu.. w tamtym miesiącu nic..zero..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 09:40
-
Kochana nie wiem ile....prace nie mam ciezką, jedyne co to ze przy kompie 8 h
szczerze mówiąc co mam ochote odpocząc przed wyzwaniami, poczytać ksiazki itdwiec myśle tak do 4 m-ca może, chyba ze sie bede bardzo żle czuć...ale dłuzej jesli bede sie dobrze czuć
:D
Co to znajomych to nie zadziała ta medota, ostatnio moj R zasypial na stole, poważnie....i laska mówi " oooo chce CI sie spać"..a On do nie " tak, bo byłem w pracy dziś i ledwo zyje..."
siedzieli jeszcze ze 2 hmasakra!!!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
No nie maja, wiesz co fajni sa ale czasem straasznie męczący..ale powiem CI lepsze, nie dość ze przyszłi z 6 mcznym dzieckiem, to położyli u nas w sypialni i spało a Oni siedieli w najlepsze...i wyszli o 3 nad ranem!! wierzycie....a najlepsze jest to ze jak wychodzili to mowili ze znów musimy sie spotkać, pozniej co nas widzieli w kosciele czy na osiedlu to nic innego jak "musimy sie spotkac" !! i wczoraj znów dopadli mojego R i mowią, ze beda w sobote na sto procent bo to juz najwyszy czas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
da sie ich lubie ale sa coraz bardziej irytujący..ja juz mam dzis dość na sama myśl ze jutro maja byc
Juz dzis mówie mojemy R ze nastepne spotkanie to po chrzcinach na flaszkehahahah
-
pirelka wrote:przedszkolanka super dzień Ci się zapowiada
u mnie ciągle praca i pracy, wciąż brak czasu dla siebie i na lenistwo
Kochana miłego dnia
Mam to samo...a chciałabym.po prostu porobic -nic - .
Takie małe, niewinne nic...może z książką, a może i nie
Miłego i szczęśliwego dnia 13ego w piatek
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju,ale mi się spać chce!
ale kupiłam nowy termometri już nie zamierzam go aż tak moczyć
teraz u teściowej pierogi i później z mamą zakupymoja dieta umiera ale walczę
a w ogóle to mnie kłuje dzisiaj koło pępka czyli @ idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 14:18