Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh byłam własnie u kumpeli i mówie jej ze potrzebuje dobrego Gina na już
a Ona mi podaje nazwisko chlopa o ktorym Wam wczoraj pisałam, ze miał przyjmowac na kase a nie przyjmuje
i mówi mi ze on jest super a jaki przystojny...i ze jak chce to tylko do niego!! wiec biore telefon i dzwonie i odbiera Pan...hmmmm juz seksowny po głosie
Przedstawiam mu sprawe a ten do mnie ze nie ma kalendarza, ze tam gdzie przyjmuje zapisuje Pani i zeby dzwonić w poniedziałek to mnie zapisze i mówi do mnie " no to pa pa" hhahahah ale sie smiałam
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki właśnie wróciłam i co i zastałam wytarte ściany dobrze się dogadywać z teściową
Mały beczał na cały ośrodek masakra on jak widzi igłę to dostaje białej gorączki.
A u mnie co temp w dół strasznie spadła. -
Rudasku dobra akcja!! Ja to bym się tym bardziej wstydziła :p
Potforku moja też...ja nie wiem czy to pogoda tak nie działa...
Another Landrynka nie ma narazie dostępu do neta..
A ja padam po zakupach...moje plecy i brzuch...i wszystko pikało i skurcz miałam ale w brzuchu ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 19:21
Another lubi tę wiadomość
-
a mi się zepsuł nowy termometr i nagle działa
jak już nowy kupiłam
W ogóle mamy gościa i kupiłam szaszłyki i czekam od godziny i dalej głoduje bo chłopy w diablo grają!! No uduszę
Pamiętacie jak o tym wypadku 18to latka pisałam ? On ma 18tkę za równe 2 tyg.... a lekarze nie dają już mu szans((
-
Ja mam dwa termometry. Szkoda chłopaka.
Wiecie co u mnie płodne dni na maksa, mój organizm chce, a mój małżonek już nie może
stwierdził żebym poszła i sobie zastępstwa poszukała, bo wszystkie siły z niego wyciągnęłam
Idę molestować męża dalejupojnej nocki życzę!
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyla aleś szalona
u mnie nigdy nie ma takich dni bo ja niemal nigdy nie mam chcicy ;P straszne to..
Mnie dzisiaj kłuje w podbrzuszu, od pępka w dół i po bokach, nie wiem czemu.. chyba znowu objawy dupkowe się odezwały, bo miałam tak 2 mies. temu..w poprzednim była cisza. O co kaman -
nick nieaktualnyprzedszkolanka właśnie nie wiem, bo raz tak mam a raz nie.. może to zależy od tego czy są pęcherzyki ?
zaczęło mnie lekko kłuć już przed dupkiem, a biorę go dopiero 2 dzień w tym cyklu.. tak samo miałam dwa mies. temu, później choroba i @ a miałam nadzieję na 99% wtedy, że to ciąża, ale dużo osób pisało, że to objawy dupkowe, ale w tamtym cyklu nic mi nie dolegało, aż do samej @..
-
wiesz co, ja miałam napewno jakieś bo estradiol w 11dc był 336, ale owulkę wskazało 19dc ( czułam wtedy bardziej ból brzucha) tylko jakie były
no i boję się że boli bo torbiele... nie wiem sama...chociaż dupek niby usuwa torbiele... w ogóle cycki mi popuchły ale wiem,że Livia też tak miała...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny