Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:ja czytałam kiedyś o wózkach . Ja znalazłam kiedyś do 1000zł zaraz wam linka wstawię . Bo wózek za 3-4tys to przesada
Co do 3-4 tys. to faktycznie dla mnie za dużo choć nie powiem szalenie podoba mi się Mima czy Bugaboo..ale nie stać mnie na taki wózek ;P
Myślę by kupić w przyszłości coś najlepiej do 2,5 tys.. max do 3 tys.. mam kilka upatrzonych i na szczęście można kupić do 2,5a co będzie..czas pokaże.
-
nick nieaktualny
-
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220,53.html
tak jeszce raz wstawię bo mój post już wysoko. Od połowy mniej więcej tej strony.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
wejdzcie sobie na belly i temat lutowe mamusie chyba czy cos podobnego
tam macie od kilku stron wstecz akcje...
nie zostawie Wasmam nadzieje, ze Wy mnie tez...
wole takie kameralne i NASZE gronooczywiscie zaprasam rowniez nowe dziewczyny
ale po co sie tak wkurzac na forum? No po co?
Rudaskowi napewno chodzilo i slowo "głupota" samo w sobie a nie o to ze ktoras z nich jest głupia ;/
no i sie zaczeło.
Ale wg mnie gadanie od poczatku ciazy o ciuszkach, wozkach i takich roznych rzeczach... to nie dla mnie. Bedzie jeszcze czas... nie chce tak wczesnie zaczynac, bo roznie potem moze byc... i co? bede płakała nad wozkiem i wkładała tam lalkę lub ubierała pluszowe misie w ciuszki dziecięce??
Mysle, ze przyjdzie na to czas.
Ale to jest moje zdanie. niech kazda robie jak uważa, nie neguje tego.
Wole sie skupic teraz na rozwoju bobasa, badaniach i zeby bylo wszystko ok... -
nick nieaktualny
-
Ja mam mebelki dziecięce w piwnicy, więc jeżeli chodzi o rzeczy, to ja najszybsza
dziecka nie ma, a mebelki są.
Znajoma w zeszłym miesiącu robiła remont i się spytała, czy chcę po jej córce mebelki, bo ona przesiada się na łóżko już zwykłe, a nie chce wywalać na śmietnik prawie nowej komody i łóżeczka, więc wzięłam.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
kalafiorek pycha,
ja jestem po bigosiku... ale miałam ochote na to konkretna porcjemhmmm
nie ma co sie spinac, sa rozni ludzie...
Wazne, ze mamy siebie tutaj
widzisz potforku, a one ja praktycznie tam zlinczowały. Nie rozumiem takiej "napaści". Już sama tam nie chciałam sie wtracac.. myslalam, ze belly jest ok, ale po tym co czytam ostatnio to ojjjj nie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:19
-
nick nieaktualny
-
Ja planuję wózek jak coś na allegro kupować, są bardzo dobre oferty, a co taki wózek po jednym dziecku będzie miał zniszczone, w większości wypadków to co najwyżej jakąś plamę mieć, ale da się wyprać.
Mówię każdy kupuje to na co go stać, więc tak na prawdę takie rozmowy o wózkach to raczej czysto techniczne, estetyczne są.
Groszek doskonale ciebie rozumiem i sama bałaby się kupować buciki jako mówienie dla męża o ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:22
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny