Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:może kochane wymienimy się nr. tel. Jeśli oczywiscie ktoś chce nie namawiam . Tak to zawsze to byśmy się informowały o nagłych nieobecnościach itp.
A na belly z tego co widzę poszło o wózekAle tam ogólnie każda jest najbardziej doświadczona i w ogóle jakoś mnie odstrasza to belly.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aż wejdę na belly i poszukam, ale fakt wiele dziewczyn pisało, że tam niepotrzebnie się nakręcają, że każdy objaw jest zły, a o ciąży to najlepiej nikomu nie mówić do porodu.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyla wrote:Aż wejdę na belly i poszukam, ale fakt wiele dziewczyn pisało, że tam niepotrzebnie się nakręcają, że każdy objaw jest zły, a o ciąży to najlepiej nikomu nie mówić do porodu.
Z tego co widziałam to nie mają co się czepiać bo mało z nich będzie jeździć nie wiadomo jaką wypasioną furą, widziałam tańsze modele, którymi się chwalą więc nie wiem w czym problem -
nick nieaktualny
-
A i chyba doszłam do akcji z wózkiem. Dziewczyny są przewrażliwione na swoim punkcie, bo poszło o słowo głupota. Wszystkie jak jeden mąż naskoczyły na Rudaska, że jak ona je może tak obrażać, gdzie to słowo nie miało nawet wydźwięku obrażenia kogoś, bo nie o to chodziło.
Landryneczka toż wózek z gondolą służy dopóki dziecko nie będzie stabilnie siedzieć, potem przesiadasz się na spacerówkę i z iloma matkami nie rozmawiałam to wszystkie mówiły, że choć miały wymienną górną część z gondoli na spacerówkę, to kupowały one nowy, najtańszy żeby z dzieckiem było wygodnie i lekko nosić. Więc jak kogoś stać niech kupuje wózek nawet za 10 tys. nic nikomu do tego, ale nie wszyscy są milionerami.
pirelka to chyba odtąd szło https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220,53.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:09
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:A i chyba doszłam do akcji z wózkiem. Dziewczyny są przewrażliwione na swoim punkcie, bo poszło o słowo głupota. Wszystkie jak jeden mąż naskoczyły na Rudaska, że jak ona je może tak obrażać, gdzie to słowo nie miało nawet wydźwięku obrażenia kogoś, bo nie o to chodziło.
-
nick nieaktualnyla wrote:A i chyba doszłam do akcji z wózkiem. Dziewczyny są przewrażliwione na swoim punkcie, bo poszło o słowo głupota. Wszystkie jak jeden mąż naskoczyły na Rudaska, że jak ona je może tak obrażać, gdzie to słowo nie miało nawet wydźwięku obrażenia kogoś, bo nie o to chodziło.
faktycznie muszą mieć jakąś obsesję na swoim koncie i widać, że wyrażając swoje zdanie dotyka ich to bezpośrednio.
-
nick nieaktualny