Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po spacerku i wstąpiliśmy na małe zakupy, zaczęły się jakieś wyprzedaże więc kupiłam sobie jakieś 2 koszulki na co dzień.
W sklepie dostałam zawroty głowy, nie jakieś drastyczne, ale niemal nigdy tak nie mam.. myślałam, że jak mi się pogorszy to polecę, ale przeszło tylko głowa od razu zaczęła mnie boleć. Boję się, że i mnie takie efekty uboczne po dupku dopadły ;/ dziwne, że nie miałam ich od początku tylko w 4 cyklu..dzisiaj 4 tabletka była rano..
Kłucie mniejsze w podbrzuszu, ale jeszcze czuję, choć mniej boleśnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje samopoczucie ogólnie dobre
A te hormony faktycznie dają o sobie znać.. ale cóż zrobić?!
przedszkolanka, myślę że to może być nieświeży szaszłyk, jelitówka albo grypa żołądkowa, coś mogło Ci podrażnić żołądek=jelita, ale może to też być po dupku, wiem że mdłości też bywająja sama czasem mam lekkie mulenie
i to chyba po dupku..
11 dzień to długo.. dobrze, że ja biorę tylko 10 dni. -
Hej wróciłam miałam być u mamy a wylądowaliśmy w Tarnowie
siostra nas wyciągnęła na jakieś zawodu psów. Ona to strasznie za psami.
A mi się wydaje że mogę mieć anemięAle skąd?? Ostatnio mam często zawroty głowy i jak chwile nic nie zjem to mam nogi jak z waty
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Potforku może za mało żelaza poprostu? Buraki wcinaj (blee)
-
Hejka
co tu u Was?
Widze ze samopoczucia nie najlepsze... pogoda, leki, szaszlyki, malpy..
mam nadzieje ze szybko Wam minie
potforek proponuje soczek z buraczkow z hortexu, mozesz go zmieszac z marcheweczka i pycha
Ja jeszcze podjadalam kiedys HelaFer z Olimp Labs. W niecaly miesiac super morfologia i hemoglobina. Ale zrob sobie najpierw badanka zeby sie noe faszerowac byle czym. -
przepraszam, marcheweczka neutralizowała mi zawsze smak i zapach burakow...
wybacz
widze ze Landryneczka powrocila do nas
wiecie co? jakos lubie z Wami przebywac, na fioletowej stronie mocy jest juz za duzo ludzia tu tak sie wszystkie znamy
ciekawe jak Livia na podrozy poslubnej ? -
Nie wierze że to ten szaszłyk naprawde :o
Zobaczymy jak pójde na spacer
Cześć Groszkujak się czujesz?
Livia mala zdjecia wrzucić i zapomniała;p
Ja jakby sie kiedys udalo to chyba się zastanowie nad fioletowa stroną- ewentualnie kalendarz tylko -
No własnie
bedziemy tutaj wszystkie
a dziekuje przedszko, staram sie nie narzekac... wiecie, miałam nie narzekac jak cos bedzie sie działo.. w sensie niedobrze itd.
Livia nam pewnie opowie jak wrocinapewno jest super ! niech wypoczywa, nalezy sie jej