Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
już zaczyna się chmurzyć i tylko 10 stopni
Landrynko ja mam tsh 3,43
ft3 3,59 a ft4 1,36. To złe wyniki jak się staram? Muszę do endo się prywatnie jutro zapisać, bo może to jest przyczyna...
miłego dnia !
Rudasku ja jestem ze śniadaniem
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:oj ja pewnie pojde na 18 lub 20
teraz nie mam zamiaru wstawać
wczoraj od 7 do 15 na szkoleniu a od 19 do 24 goście
także dzis leze i leże:D
Aga nie łam się taki wynik szybko poprawisz. Ja po południu do mamy jadę bo już dawno nie byłam. -
Rudasek wrote:a u nas zimno jak cholera i leje, wiec dziś dzien w łóżku a po drugie tatuś pojechał na mecz wiec dupa....
Tatuś jak to ładnie brzmi co
A tatuś zadowolony??
-
hahaha tatuś zadowolony a jak sie wczoraj cieszył jak byli znajomi no i oczywiscie sie kapnęli...piłam tylko wode, a kolezance, matce karmiącej dałam Warke 0,0% wiec wszystko jasne!!!
żebyscie widzieli minę mojego R jak mu kumple gratulowalihahaah to było coś
aaaaa no odorbilismy sie wozka:
http://www.raf-pol.com.pl/aukcja/foto/nowyfenix/nfenix1f.jpg
taki tylko zamiast zielonego czerwony:D
do tego huśtawkę i jakies inne gadzety maja nam przywieżć...no i jak bedzie dziewczynka to sterta ubranek:D
i wiecie co...wczraj do kolekcji to faktycznie to tylko naszego dziecka brakowałobyły dwie prary, jedni z 6 mcznym Bobo a drudzy z 8 m-cznym
-
Rudasku już nie długo i będą i wasze
Fajnie że nie musicie tego wszystkiego kupować bo to jednak drogo wychodzi
A tak możecie na coś innego przeznaczyć te pieniążki.
Wózio taki jak mi się podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 11:01
-
no super ze nie musimy..powiem Ci ze mi sie podobaja wózki retro ale z drugiej strony sobie mysle ze to głupota kupowc wózek za 1600-2000zł wózek ktory uzywany jest tylko rok czy dwa..po druggie czy najwazniejszy jest kolor, fason itd..to nie rewia mody! dziecko ma byc bezpieczne i czuc sie dobrze, wózek ma byc wygodny itd!
wiec skoro daja nam go za darmoszke, to tylko wyczyszcze obicie i bedzie jak znalazł! -
Dokładnie te 2 tysie Wam się przydadzą jeszcze na coś innego. A wózek jest ładny a jeszcze jak czerwony to brałabym w ciemno
Dziecko nie będzie patrzyło jaki tylko czy wygodny
Bo to maleństwo ma w nim leżeć a nie oglądać czy kolor mu się podoba.
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wczoraj o północy takie skurcze jelit miałam a dzisiaj mi tak niedobrze że szok i odbija się
masakra...
Rudasku zazdroszczę Ci :*
Sandra no właśnie dlatego jak najszybciej chcę iść do endo, jutro do wszystkich dzwonię i szukam na ten tydz. terminu
Pa potforku
idę na spacer z teściową, będę za godzinkę -
Przedszkolanka nie masz czego zazdrościc..idz do endo niech CIe wrzuci na tabsy i bedzie tak jak u mnie, 2 tyg brania tabsów i niespodzianka!!!! także wiesz, ubranka podam dalej do CIebie ...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość