Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak zajdziemy to się po prostu stąd nie ruszymy, tylko nazwę tematu wypadałoby zmienić, ale szczegół, bo jak wszystkie stąd odejdziemy to temat umrze śmiercią naturalną.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pirelka dokładnie tak. Tutaj i tak nie zagląda nikt nowy na stałe, więc można siedzieć i gadać2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
I uczyć naszego porządku
Ja mam buelkę smoczek jakąś łyżeczkę i pare ciuszków. Nic nie kupuję więcej bo wszystko dostanęOprócz łóżeczka ale to najpierw w ciąży trzeba być.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Potforek no wlasnie wiem, ale przeciez nikt nie kazal tak im reagowac....kazdy moze sie tez pomylic, napisac cos nie tak...
ja przeciez nie atakuje kogos, mozecie smialo pisac....ja tylko podczytuje Was
a jak piszecie o wozkach to bym chciala jakis wielofunkcyjny, niedrogi, kolor niezbyt jasny zeby sie nie brudzil.. ale pewnie takie beda drogie. Moze byc uzywany -
jestem
powiem Wam że jak leże to jest ok,a jak chodzę to tak mnie dół brzucha boli ;/ ale mnie na nutelle wzięłoa ja anty- słodyczowa;p
Zajsonek może dobry znakmusimy czekać do @
ja podobnie jak Pirelka- wszystko przez dupka!
Livia!! Nadal zazdrościmy ! Cieszymy się na powrót i że jesteś szczęśliwaczekamy na zdjęcia!
Groszku gdzie Rudaska zjechały? Aż muszę zajrzeć bo się zagotuję! Powiem Wam,że tam co jedna to mądrzejsza, taka dośwadczona matka że drugiej takiej nie ma!
Co do wózka to chcę dokładnie takie kryteria jak Groszek
Sandra a wiesz że jak Ciebie nie było a byłaś zaraz przed testowaniem to żałowałam że numeru nie mam?? Już kombinowałam jak się skontaktowaćsłuchajcie ja jestem za, myślę że już -niektóre zwłaszcza -na tyle się "znamy" i "widzimy " że chyba sobie ufamy?
jeju a ja nic dla dziecka nie mam, ani pół skarpetki
A co wy juz planujecie zmiany na forum?siedźcie tu i dupska grzejcie a nie
jej,ale szalejecie dzisiaj z pisaniemw końcu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:38
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Wstawiałam linka to postów pojazdów
przedszkolanka, my grzejemy tu tyłki, ale chcemy status z starań, zmienić na w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:40
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Groszek wrote:To co? Bedziecie mnie wspierac w takim razie?
Potrzebuje Was !
Aga bo jak zaciążymy to trzeba będzie zmienić nazwę wątkuChociaż już doszłyśmy do tego że jednam może zostać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny