Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tam znawcą wybitnym nie jestem, w ciąży nigdy nie byłam... ale sierpniu minie rok starań i dosyć dużo sie nauczyłam, a nasłuchałam jeszcze więcej tych zaciążonych i nie i 90 % miało to co Ty... a bóle na @ to w ciąży też występują i nie jedna latała do wc bo jej "leciało".. a @ ie było... więc czekam jutro na dobre wieści
aha i jeszcze ie spotkałam sie nigdy żeby @ przyszła przy takiej tempWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 14:34
-
Monia jej nie przegadasz sama się jutro przekona
A mi dzisiaj babcia mówi że bocian chciał mi w okno wleciećAkurat od sypialni.
przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka trzymam kciuki
choć wiem co czujesz, bo jak ja mierzyłam temp. podczas dupka to miałam cały czas w II fazie wyższą temp. w okolicy 37 i powiem Ci, że każdy pisał, że piękny wykres i że na pewno będzie ciąża.. i co i @ przyszła jak w zegarku
także, ja już się nie nastawiam..ale Tobie życzę jak najlepiej :*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Potforku Ty też zaczynasz?? I Ty przeciwko mnie?
haha coś tu mnóstwo bocianów ostatnio
dziękuję Pirelko :* no właśnie ja wiem że to leki tak działają bo Livia też tak miała..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFaceci mają łatwiej, po prostu czekają na info.. nie liczą dni, nie kontrolują, nie mają objawów żadnych, nie muszę widzieć jak przychodzi @..
W tym cyklu wypada mi 25.06 termin @ i mojego Męża wtedy nie będzie, więc sama będę odchodzić od zmysłów, jedyny plus, że będę pracować na II zmiany to mniej czasu na myślenie. -
nick nieaktualny