Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana...trzymaj sie!!!!!
no i powietrdza sie to co wiekszosc mówi, ze to ze za kase nie oznacza ze lepsza opieka....fuck, co za swiat!!!!
Nie wiem, nie znam sie ile trzeba czekac ale jest tu kilk adziewczyn po poronieniu wiec pewnie sie odezwa cos na ten temat!
NAjwazneijsze ze jestes silna i ze znów chcesz! ze sie nie załamałaś!!! my jestesmy razm z TOba!!! wspieramy i czekamy znów na dobre wiesci!!!
:* :* :* -
kurcze i widzisz, tyle lekarzy a wszystko na odwal się... powiem Ci że moja koleżanka poroniła w czerwcu rok temu ( pod koniec) w sierpniu wiedzieli czemu a w październiku już w ciąży była i za miesiąc rodzi
główka do góry, jesteś bogatsza wiedzy, będziesz wiedziała że zmienić lekarza, żądać usg i badań i uda się i niedługo będziesz tulić swoje maleństwo :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:ja myślałam że to mam bo instalowaliśmy kiedys ale widocznie nie a teraz zainstalowałam i nadal sa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuńka..pamiętam Cię.. bardzo mi przykro i właściwie nie mam odpowiednich słów by napisać coś sensownego. Nie wiem jak się czujesz, choć mogę sobie to tylko wyobrazić. Współczuję Ci z całego serca i żadna z Nas nie powinna takich chwil przeżywać. Natomiast słowa, które napisał, że widocznie tak musiało być i może lepiej tak, niż jakby dziecko miało być chore czy niedorozwinięte?! Przykre to..
Kochan jedyne co to musisz teraz odpocząć i być silna, pełna wiary i nadziei. Nie wolno się poddawać, a czas leczy rany i wierzę, że uda Wam się kolejnym razem doczekać maleństwa :*
Co do forum..to mnie na szczęście żadne reklamy nie skacząchodzi bez zarzutów.
-
nick nieaktualnyaga a weź szkoda gadać :p idę dopije mleczko czekoladowe i biore się za ogarnięcie kuchni łazienki i korytarza
i obiadek zrobic włączę muzyczkę i pośpiewam hehe przy okazji
a tak wgl posłuchajcie sb piosenki kto ty jesteś tylko od razu mówię że to disco polo
uciekam na razie papa :*
-
cześć Moniu
dziękuję za odwiedziny
kochana ja nie wiem, chyba termometry się popsuły bo zawsze w 13 dpo spadała,ale już czuję jak mi leci, więc @ jak nic ... poza tym źle się dzisiaj czuję właśnie tak przedmałpowo;/ niedobrze mi po łososiu, gorąco uderza i ten ból brzucha;/ aaa no i wykres ładny przed dupka na bank, bo pierwszy cykl z nim mam :*