Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
Pirelko co sie stało ?
Sandra co to za długi tekst? Bo jak smutny to nawet nie zaczynam, bo ja zaraz beczeć będę a już rano beczałam... kuzynka zdj dodała z tym chłopaczkiem a ja w ryk oczywiście...
Witaj Kamelia
u mnie przepiękna tempka,ale co z tego jak już tak @ się czuję że czuję jak cieknie;/ dupek robi swoje...
miłego dnia ! -
kurde DZiewczeta ale jedziecie z koksem..nie mągę nadążyć za Wami
tak sie rozpisałyście!
Groszku widziałam akcje tym razem z TOba...szkoda słow! dla mnie te laski tam sa po prostu zenujące....i słynna "lekarka"....hehheheh poniżające!
nie wchodze tam, podczytałam teraz jak widziałąm u CIebie o tym info i nara...nie chce tam być, niech sie same chwalą, nakręcaja itd!!
jak sie macie mamusie i przyszłe mamusie???
u nas wszystko ok...dajemy rade!
-
nick nieaktualnyNaadame trzymam kciuki
przedszkolanko, małe problemy osobiste z poprzednimi lokatorami mieszkaniaspadło na Nas przez przypadek i nagle.
Poza tym piersi bolą i ciążą coraz bardziejbóli podbrzusza już nie mam, wczoraj jeszcze lekkie ciągnięcie ale nic strasznego..8 dni do @...
-
Kochana jeśli chodzi o śluz to taka konsystencja i kolor jak budyń waniliowy
coś takiego..do teraz taki mam...a bóli brzucha nie miałam zadnych oprócz tych skurczy o których pisałam...czyli w dole brzucha skurcze tak ok 15 -20 sek i tyle..kilka razy w dzien i w nocy!
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki!
Ale sloneczko u mnie swieci !
U nas tez chyba ok, mam wizyte tuz przed 18. Trzymajcie kciuki za nas. Boje sie!!!
Tym bardziej ze nic mi sie nie chce jesc oprocz pomidorowbiedny maly Groszek, mam nadzieje ze go nie zaglodze... juz mniej mi jest niedobrze. Oby tak zostalo.
ja mam pelno sluzu taki kremowy i lejacy, ze mnoe doslownie kapie !!! I czasem te skurcze ale 2 x dziennie moze...
Rudasek, nie ma co sie przejmowac niektorymi..
Pirelka, trzymam kciuki zeby problemy sie rozwiazaly...
Naadame trzymamy kciuki za badania
Ps. Co gotujecie na obiad dzis bo nie mam pomyslu?? ;-(
Przedszko, Pire mam nadzieje ze te malpy wstretne odejda...pirelka lubi tę wiadomość
-
No dokładnie, nie ma sie co przejmować
Groszku ja jem wszystko poki co choć w sobote np zajadałam sie łososiem wędzonym a dziś jak mój R jadł na sniadanie sałatke z łososiem to mnie tak pociagneło ze szok...!!
ale póki co to zajadam wszystko! wczoraj wieczorwm dramat....jak odkurzacz)
pomidorowa z makaronem, godzine pozniej botwinka z ziemniakami a na końcu pyzy z owocami
no i flipsy
A dzis na obiad mam botwinkea na drugie miał byc łosoś z patelni ale własnie sobie przypomniałam ze nie wyciagnełam z zamrazalnika
-
Hej u mnie się zapowiada ciekawie. Miałam kończyć remont ale się okazało ze w drugim pokoju miało nie być prawie szpachlowania a tutaj odpada ze ścian wszystko i z sufitu
Myślałam że uniknę tego ide to zeskrobać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:wróciłam
ja łososia na parze robię dzisiaj z zestawem surówek
Potforku to nieciekawie ;/
Groszku trzymam kciuki, będzie dobrze:)