Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczynki takie butki sobie kupiłam na wesele
http://www.iv.pl/images/13022282583879222336_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/95361417173915353419_thumb.jpg
pochwalę się a coWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 21:26
potforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandra, super te butki, balerinki? Napewno wygodne, bedziesz super tancowac
Michalinka, bardzo ladne imie. Mi tez sie podoba, ale kolezanka z pracy juz dala takie imie dziecku, w pracy tez pracuje Michalina... wiec za duzo. trzeba bedzie myslec nad innym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:Sandra, super te butki, balerinki? Napewno wygodne, bedziesz super tancowac
Michalinka, bardzo ladne imie. Mi tez sie podoba, ale kolezanka z pracy juz dala takie imie dziecku, w pracy tez pracuje Michalina... wiec za duzo. trzeba bedzie myslec nad innymA miała być Kornelia i się zmieniło
-
No Potforek tez lubi butki, prawda?
La, nie stresu sie w miare mozliwosci, musisz sobie przetlumaczyc, ze stres nie pomoze... wiem, latwo mi sie mowi, ale postaraj sie. Zrob to dla siebie i dla Dzidziusia, ktory powstanie :* my tu bedziemy trzymac kciuki mocno
Sandra, Przedszko, Potforek, Pirelka i cała reszta, mam nadzieje ze Wasze malpy odejda daleko heeeet i nie przyjda długopirelka, przedszkolanka:), Naadame lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMichalina też mi się podoba, a że mój Mąż to Michał to myśleliśmy nad tym imieniem, ale chyba jednak nie
Landryneczka jak po terminie jesteś to ja też zrobiłabym na twoim miejscu testale jeśli masz silną wolę to nie rób
Groszku ja też mam nadzieję, że nasze małpy nie przyjdąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 21:34
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:No Potforek tez lubi butki, prawda?
La, nie stresu sie w miare mozliwosci, musisz sobie przetlumaczyc, ze stres nie pomoze... wiem, latwo mi sie mowi, ale postaraj sie. Zrob to dla siebie i dla Dzidziusia, ktory powstanie :* my tu bedziemy trzymac kciuki mocno
Sandra, Przedszko, Potforek, Pirelka i cała reszta, mam nadzieje ze Wasze malpy odejda daleko heeeet i nie przyjda długomam 12 par ( około) a na wesele może będę miała nowe
-
nick nieaktualny
-
Dolujace to jest, jedna, nastepna i kolejna kolezanka, znajoma, sasiadka a tu nic...
ale ja stwierdzialam ze wszystko w swoim czasie, widac czas ten nie nadszedl i mam jeszcze cos innego do zrobienia a pozniej Bejbik... czasem tak sie uklada:-(
Ja staralam nie dac sie uwiklac w gadanie typu:
"Kiedy Wy?"
"Juz jakis czas po slubie..."
"Kiedy bedziecie wychowywac? Na emeryturze?"
Czasem takie gadanie i pytania a boli. Stwierdzialam ze Ci ludzie robia to z niewiedzy, po prostu i ciekawosci... i czasem tak sie skladalo ze takich pytan czy spotkan bylo kilka pod rzad...
jakos czlowiek sobie to tlumaczyl zeby nie zwariowac.
niektorzy przeciez nie wiedza i nawet nie pomysla o tym ze ktos sie moze leczyc czy miec problemy...
ps. Mi zostaly testy ciazowe i owulacyjne. Owu duzo a ciazowych mniej.. jakby ktos chcial
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 21:57
-
Normalnie wyjadę na dwa tygodnie na wakacje
nie wiem gdzie, ale zrobię to
pewnie na balkon jak wreszcie temperatura wzrośnie.
przedszkolanka:), Naadame lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny