Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha. Poczytajcie sobie jak mandragora mnie pojechala. Niby jest lekarzem i wie wiecej? Haha. No ciekawe to jest bardzo jak i wiele innych rzeczy
to skoro jest lekarzem to nie wie co to detektor tetna? Sciemniacze...
Skoro nie mam empatii i doswiadczenia to ok, milo micokolwiek!
Pusci ludzie i tyle. I nie wszczynam zadnych awantur. Co za ludzie tam sa? Mam ochote usunac kontoi w ogole sie nie pokazywac nigdzie! Moje cisnienie jest aktualnie wysokie i mam dosc! -
nick nieaktualnyGroszek bo klapa dostaniesz . Nie denerwuj mi się tu i nic nie usuwaj masz byc tu z nami do konca ciąży i po ciąży i w następnej ciąży itd
hihi podaj linka to podczytam
takie spotkanie to bardzo dobry pomysł , własnie gadałyśmy groszku kiedyś o tymGroszek lubi tę wiadomość
-
Groszku zostań z nami a nimi się łądnie pożegnaj
A co to za lekarz co nie wie co to detektor?? Wali ścieme i tyle żeby wyszło na jej. Widocznie nie chcą nikogo innego skoro i Ciebie i Rudaska zjechały a jeszcze Ci napiszą że One nie chcę się kłócić
Groszek lubi tę wiadomość
-
Co by nie pisali to wiesz, napisać można wszystko. Jestem bardziej niż pewna, że w konfrontacji na żywo byłoby inaczej !
spoko luz ! Wiemy swoje i to jest najważniejsze ! - choć ja wiem jeszcze małohahaha
Ej ! też pisałam o pójściu na kawę... to nie ... pfff
Fioletowa strona ... Matko...nawet tam nie zaglądałam ... I chyba nie zajrzętu mi dobrze
-
Groszek stomatolog, czy ortopeda to też lekarz, a, że z ciążą nie ma nic wspólnego to już inna kwestia.
potforzasta, Groszek lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
widzę że znowu "matki polki roku" szaleją, masakra
lekarka i takie braki w wiedzy? Do zwolnienia! Dlatego ludzi tyle umiera!
jestem i zimno mi brra mąż pyszne tosty z masełkiem mi zrobił bo toster na rocznicę dostaliśmy i chciał wypróbować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga hej hej
tosty MMMMMMMM chyba też zjem
mój ogląda mecz
mnie łopatki bolą i plecy
wcinam chrupki i czekoladę i tak na zmianęa potem gadam że brzuch mam
bo mam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 19:51
-
Nie mozna tam dac jakiegos bloka czy cos?? :-p
Ktos mi pisze ze malo po tylku dostalam od zycia...dziekuje ze ktos wie co sie w moim zyciu dzialo
Nie chce ich, chce Wasale i tak paruje ze mnie zlosc... wrr...
one sie tam zachowuja jak moja szwagierka... niby sie nie chca klocic i wszystko musi byc po ich mysli :-p -
Mówię stomatolog to też lekarz,a cna ciąży się nie zna
Mało po dupie się dostało? Jak można tak pisać do kogoś nie znając go.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny