Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze tak mam ze przezywam wszystko strasznie, wiec przepraszam Was ze marudze w kolko i nawracam...
skoro niby jest lekarka to ja dziekuje bardzo za wizyty u niej, pokazuje wlasnie na jak wysokim poziomie jest!
a mam to gdzies w sumie ;-p niech sie tam pozabijaja, byle beze mnie
I chrupki i czekolade tez bym zjadla ! W sumie wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Ja zawsze tak mam ze przezywam wszystko strasznie, wiec przepraszam Was ze marudze w kolko i nawracam...
skoro niby jest lekarka to ja dziekuje bardzo za wizyty u niej, pokazuje wlasnie na jak wysokim poziomie jest!
a mam to gdzies w sumie ;-p niech sie tam pozabijaja, byle beze mnie
I chrupki i czekolade tez bym zjadla ! W sumie wszystkociesz się ciążą i tyle :*
a mnie spytaj czego bym nie zjadła było by szybciej do wymienienia -
Landryneczko, ciekawe czemu taka wysoka tempka... a moze zatestuj w koncu
Dzieki za wsparcie i dobre slowo, chociaz Wy
Ps. Jak zrobimy to spotkanie to bedziemy musialy miec multum jedzenia ze soba hihi
baby tez potrafia jescWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 20:06
-
nick nieaktualnynie wiem jaka w ciąży może być najwyższa ... poczekam ten tydz . zobaczymy jak nie opadnie temp. to testuje
albo jak pójdę na pazurki to pani mi powie hehe czy jestem czy nie
bo znajoma jak zaszła w ciąże i nie wiedziała o tym jeszcze i była u niej na paznokciach to powiedziała jej że płytka jej się zmieniła i żeby zrobiła test bo jest w ciąży i zrobiła i była
po to jesteśmy żeby się wspierać
ojjj tak dużo dużo jedzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 20:08
Naadame lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, ale się dzisiaj rozpisałyście, ledwo nadrobiłam
Co do filmu "niebo istnieje na prawdę", miałam na niego ochotę, ale znajoma była i mówi, że nie ma szału, a w zapowiedzi wszystkie najlepsze fragmenty są..ja jednak w to nie wierzę i na pewno obejrzę kiedyś.
Co do rodzeństwa, fajnie mieć tak dużowesoło musi być.. a jak każdy ma swoją rodzinkę to w ogóle super się wspólnie spotkać.
Ja mam brata i siostrę.
Mnie piersi bolą coraz bardziej i dzisiaj brzuch jak na @, nie szarpie mnie już podbrzusze tylko chwilami lekko ciągnie. -
nick nieaktualny
-
Wiecie co, ja co raz bardziej denerwuję się jutrem. Nie wiem jak to będzie wyglądać, znaczy znam teorię, ale to jednak coś. Boję się, że nie wyjdzie, a nas stać jeszcze na maksymalnie jedną próbę IUI, maks do trzech. Boję się, że nie wyjdzie, a w tym cyklu pokładam duże nadzieje, więc i rozczarowanie będzie większe.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
cześć Pirelko
u mnie za to piersi przestały boleć ,ale mam taki (właśnie teraz) już drugi skurcz okresowy , ale chwilowy tylko
czyli @ się zbliża wielkim krokiem
Ia będzie dobrze, od jutra staraj się o tym nie myśleć, szukaj sobie zajęcia żeby 14 dni zleciało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh... dokładnie...i chociaż tutaj mogę napisać, że mnie to denerwuje...
No bo gdzie indziej...
i te rady... bbbrrrrr...
" nie myśl o tym to się uda"
" a temperaturę mierzysz? Może testy owulacyjne kup? I nie wchodź na żadne fora! głupoty tam wypisują"
D R A M A T
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny