Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziubki. Ja tylko na sekundkę Cały dzień na zajęciach mnie zmęczył, a jutro powtórka z rozrywki. A najgorsze jest to, że czuję stąpającą w moją stronę małpę... Cyce bolą, brzuch boli... ;/ Trochę naprodukowałyście, jakieś ważniejsze nowości?
-
Gajka wrote:niecierpliwa21 też uważam że beta powinna wyść
w sieci znalazłam..
http://t-time.pl/dni-plodne
u mnie by się zgadzało,że dzisiaj ewentualny zarodek w jajowodzie, dlatego brzuch tak boli, no ale nie nakręcam się
Gosiunia co u Ciebie? -
Anhe wrote:Hej, dziubki. Ja tylko na sekundkę Cały dzień na zajęciach mnie zmęczył, a jutro powtórka z rozrywki. A najgorsze jest to, że czuję stąpającą w moją stronę małpę... Cyce bolą, brzuch boli... ;/ Trochę naprodukowałyście, jakieś ważniejsze nowości?
deszczowo dzisiaj i wieje, a tak to wszytkie czekają a serduszka/testowanie jeszcze jutro i masz z głowy -
przedszkolanka:) wrote:papa potworku
Ciekawe ile u mnie beta
Another jak jest śluz to wiesz... i ładny spadek , jesteś pewna że @ ma przyjść?
Ale obserwując zachowanie swojego ciała, to małpeczka tuż tuż. Czekam więc na nią"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
przedszkolanka:) wrote:Another ładnie Ci urosła tempka, może coś się kluje
Anhe jak masz w domu to zrób a jak nie to poczekaj do jutrzejszej tempki
Anhe ja bym jeszcze chwilę poczekała z testem (łatwo mówić, wiem po sobie...)"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
przedszkolanka:) wrote:Anhe jak masz w domu to zrób a jak nie to poczekaj do jutrzejszej tempki
No ja mam właśnie tylko jeden teścior i nie wiem czy jest sens go zużyć tylko po to, żeby zobaczyć tą jedną krechę. Analizuję ten mój wykres i szczerze nie wiem nawet kiedy owula mogła być, bo skoro testy wychodziły negatywnie, to ta zaznaczona się chyba nie liczy... Myślicie, że jak poczekam do 30-tego, to będzie okej? -
Anhe wrote:No ja mam właśnie tylko jeden teścior i nie wiem czy jest sens go zużyć tylko po to, żeby zobaczyć tą jedną krechę. Analizuję ten mój wykres i szczerze nie wiem nawet kiedy owula mogła być, bo skoro testy wychodziły negatywnie, to ta zaznaczona się chyba nie liczy... Myślicie, że jak poczekam do 30-tego, to będzie okej?
A jak długie masz cykle?