Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tata dostanie pizze z buciakami ???
Moj jak sie uda to dostanie dziś mmsa z usgbo do 22 jest na meczu wiec nie wytrzymam do tej godziny zeby mu nie wysłać
a jakbyscie widziały mojego R jak mu mowie ze go kochamy! w podwójnej osobie!!! -
najpierw pizze a jak będzie jadł to mu prezent dam
a wczoraj wieczorem zasypiam a on" kiedy masz okres dostać?" a ja głupa walę że nie wiem bo od tabletek różnie może byća ona" A jak jesteś w ciąży? To robimy ten pokoik cały czy tylko łóżeczko?" haha jakby przeczucie miał
hehe, mój to dzisiaj na bank gary umyje
ale się nażarłam ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 15:18
-
Przedszko, bolal mnie brzuszek...miałam skurcze, bierz luteine dalej, nie przerywaj bron Boze.... ja od razu jak sie dowiedzialam to brałam.
Napewno sie bedzie cieszycten tatus przyszły
Landrynka, moze to byc wina tarczycy.... idz do lekarza. Zleci badanka. Bedzie ok
hhhmmm.....zjadłam bym pizze, cos dobrego... jakiegos fast foodaRudasek, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
musze zapytać
robiłam krew w 8 dpo- negatywny
teraz test ciążowy
9 tani z allegro ma drugą bladą kreskę(widoczną)
brzuch boli mnie jak na @ nie mam żadnych dolegliwości myślicie że moge byc w ciązy? wieczorem kupię ten test quick view, temp mi nie spadahttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1r1CHQZYjgvZb1K36e9oSkbdL13mlKKl5g7ijRDJy18w/edit#gid=0
-
Groszku i Rudasku to zdrowa i pyszna domowa pizza z sosem czosnkowym oczywiście domowym bez chemii
a ja dupka biorę już od owu
Munia dziękuję kochana :* czekam na potwierdzenie bety
Właśnie mi smsa napisał małż taki zadowolony że niedługo do domu jakby już wiedział haha -
wiki przede wszystkim szkoda pieniędzy na tak szybką bete
najlepiej od 10dpo robić a już w ogóle super w dniu @
ciężko stwierdzić czy jesteś, bo objawy na @ i ciąże są takie same , ale jak test wyszedł to miejmy nadzieję że nie kłamiei nie rób wieczorem a rano, będzie pewniejszy wynik
-
pewnie czujeeeeeeeee...........
Mój mnie dwa dni pytał czy na pewno nie robiłam testu wczesniej bo jakas taka zadowolona jestem, ze go czesciej całuje, przytulam sie...a ja jakoś od niedzieli to już czułam o On chyba tez....tak mi sie wydaje!! -
powiem Wam <ale ciii> że ja też małe przeczucia wczoraj miałam po tych skurczach- dlatego Rudasku do Ciebie na fb pisałam
ale wiecie jak to jest, człowiek się nakręci a tu dupa .... wolałam nie wmawiać sobie
ejj niedobrze mi ... bleee... -
wbijamy na pizze
mhmmm..pychota!opchamy sie ostro
Dolny Śląsk? dobrze pamietam? chyba nawet niedaleko:D
a ja z mezem wpałaszowałam rizotto z ogoreczkiempyszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 15:50
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
no jakies tam przeczucia sa:) mnie w niedziele te skurcze łapały a mój R mówi " no widzisz , nasze MAleństwo sie rozpycha" hehehhe
no i chyba też miał przeczucia, tym bardziej ze u mnie było po terminie @