Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPotforku dlatego napisałam że ja tyle ale wiem że są osoby które jeszcze dłużej dlatego ktoś kto szybko zachodzi nigdy nas nie zrozumie .
Aga tak pękają ale jak byłam ostatnio na wizycie to gin mówił że jak tarczyca będzie ok to dzidzia na pewno się pojawi . Tylko ja pytam kiedy . -
Zajsonek, w 6 dniu po owu spadek tempki....
zobaczymy.. czekamy dalej na tempereature.. jeszcze kilka dni. A kiedy @ ma byc?
Jesli o nia chodzi to dziewczyny tu maja wieksze doswiadczenie, bo ja nie mierzyłam, nie badalam szyjki
tez jestem uzalezniona
Potforek, jestes silna kobietka... jeszcze troszke i bedzie sukces:)
Sandra buziaczki :* ale co Ci sie dzieje z tarczyca? Bierzesz jakies leki??
Rudasek, wpadnij po mnie to podjedziemy razem, mozesz przeciac południem Polski do mnie
odpoczywajcie
zajdziemy wszystkie, nie bojcie żabymowie to Wam
kwestia kilku cykli...
ide zamknac oczki na jakis czasbo zaraz walne głowa w monitor
małż już padł
mielismy dzis gdzies isc ale pewnie jak sie obudzimy to bedziemy zdechnieci ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 16:13
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasku powodzenia! Czekamy na relacje wieczorem!
Sandra tarczyce się szybko zbija, Rudasek dwa tygodnie leki tylko brała i zaciążyławiem,że Wam ciężko i może faktycznie ja Was nie rozumiem ...przykro mi że nie udaje się Wam choć wiem że niedługo i Wy będziecie :* troche czuję się winna, bo tak szybko (?) zaszłam... przecież też się starałam i swoje przeżyłam...
ja czekam na męża i też uciekam pizze wstawić :* -
Groszek wrote:Bielsko Biała
no troche jest z tego Mielca...ale
Mozesz porwac Potforka
a trzymamy kciuki, meldujcie sie tu z fasola
wybieram sie do Bielska:D a teraz mieszkam w Tarnowie, wiec mam troche bliżej
:D:D
super wiedzieć! wbije tam do CIe kiedys!!!
-
nick nieaktualny
-
Ja też zapraszam na wieś do lasku jak ktoś chętny
Można zapalić ognisko grilla
Rudasku jadę z Wami jak mnie weźmiecie
Aga nie czuj się winna nie ma powodu
Sandra ja wiem że nie zrozumie a tym bardziej ten co zaliczy wpadkę dla niego to jak pstryknięcie palcem ale my też zajdziemy a tarczyce szybko się leczyJa po niedzieli idę sprawdzić swoją
Groszku ja w bielsku miałam dawniej kuzyna teraz nie wiem gdzie on się podziewa podobno w szczecinie ostatnio Atlantyk przepłynął sami tam też mój brat studiował
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny staramy sie z mezem 9 miesiecy o maluszka, poki co nie wychodzi... lekarz nie chce robic mi badan bo twierdzi ze za krotko sie staramy.
Od tego cyklu mierze ptc czy moglybyscie kochane dziewczyny spojrzec na mmoj wykres i powiedzec czy mialam ovu ? same wzrosty i spadki... nie bardzo jeszcze to ogarniam mimo czytania wielu artykulow, dodam ze od pol roku mam dosc nieregolarne miesiaczki wahaja sie miedzy 30-37dni.
Z gory dziekuje i Pozdrawiam -
kajula a prywatnie nie możesz zrobić badań?? Wiem że to jest koszt ale skoro lekarz badać nie chce to może warto. Ja robię wszystkie prywatnie i dzięki temu wiem że mam problem z tarczycą.
Co do wykresu to raczej owu nie było niestety. Może dopiero będzie. -
Groszek wrote:Zajsonek, w 6 dniu po owu spadek tempki....
zobaczymy.. czekamy dalej na tempereature.. jeszcze kilka dni. A kiedy @ ma byc?
Jesli o nia chodzi to dziewczyny tu maja wieksze doswiadczenie, bo ja nie mierzyłam, nie badalam szyjki
tez jestem uzalezniona
miesiączkę mam dostać 23, ale jej nie chcę jak każda z nas
od dwóch dni mam dziwne skurcze w macicy i bolą mnie jajniki, raz jeden raz drugi..
dziękuję za odpowiedź -
nick nieaktualnykajula Witaj . O ile dobrze widzę mierzysz termometrem z jednym miejscem po przecinku tak ?
Jeśli tak to zmień . Też na początku takim mierzyłam i miałam płaski wykres ( teraz nie lepiej ale zawsze coś) taki z dwoma jest dokładniejszy .
Potforku wiem wiem . Zapisuje w czwartek mojego znów na badanko nasienia , a siebie pod koniec miesiąca do endo .
Zajsonek kciukam żeby to była dzidzia -
nick nieaktualnyWróciłam do domu, zmęczona pracą i bólem pleców i takie wspaniałe wieści.. Przedszkolanka, serdecznie Ci gratuluję
trzymam kciuki za betę i tak się cieszę
super.. jednak to nie dupek
Rudasku trzymam kciuki!!
Ciekawe jak będzie u mnie, dzisiaj biorę już 7 dzień dupka i na razie piersi nie przestają boleć, a bolą bardziej
Poza tym nic mi nie jest, brzuch może lekko dzisiaj bolał jaka na @, ale minimalnie, bardziej to podstrzyknięcie mi dokucza, ale nie chcę nic zażywać.
Niestety ok 19 znowu muszę jechać na chwilę do pracydobrze, że jutro wolne !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 21:35
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość