Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Babeczki, witam się z wami z Gdyni już i co widzę? Zostawić was na chwilę same i rozmnażacie się jak króliki!!!
Aga gratuluję
Jesteśmy padnięci, na nogach od wczoraj rano. Lot samolotem całą noc, potem w samochód i z Warszawy do domu - padamy na pyszczki. Zaraz się wykąpiemy, obejrzymy jakiś film, spełnimy małżeński obowiązek hi hi i do spania. Oczy mi się już normalnie kleją.
Jutro muszę porozsadzać swoje kwiatki bo jak moja mama była w domu kiedy nas nie była zburzyła mi cały plan, porozsadzała po swojemu i jest naciapane brzydko
A w poniedziałek zostaję słomianą wdową już
P.S. Wybaczcie ale nie nadgonię was, co ważniejsze chyba dojrzałam ale jak coś pominęłam to przepraszam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 20:22
przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra a ten co miałaś to dobry był? Bo ten mnie bardziej przekonuje
no musi być dobrze
Livia nasza!!!!!!!!!!!
dziękuję kochana :*
oj zmęczeni ale widać że mega szczęśliwi
a od poniedziałku znowu z nami więc my tam się cieszymylivia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivia to odpoczywaj a jutro cię tutaj widzimy
My za Tobą też :*
Aga wiesz co no taki był sobie , mierzyłam 5 minut bo bardzo sszybko pikał . A ten drugi właśnie mierzy 1 min no to do 2 minut mogłabym przytrzymać no i ma elastyczną końcówkę nie wiem już sama jakieś opinie by się przydałylivia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miłego wieczoru Livia
Sandra ja mam jeden zwykły 5 sek. i już a teraz nowy kupiłam z 00,00 i mierzy dłuuugo i za tą samą cenę w rossmanie taki czerwonytzn.biało czerwony
i ten z 00,00 jest dokladniejszy i pokazuje więcej niż ten zwykły -
nick nieaktualny
-
Livia hejo
Sanrda ja mam ten co miałąś i wiesz co taki sobie czasem pika po kilku sekundach a czasem wcale nie pika ja mierzę zawsze 5 minut bo jakbym miała liczyć na pikanie to czasem cały dzień bym musiała mierzyć.
Ale jestem padniętaChyba nie doczekam męża.
-
https://www.google.pl/search?q=rossmann+termometr&rlz=1C1TLCE_enPL585PL591&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Dt-hU-2sBIjD7Aa08IC4Cg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667#facrc=_&imgdii=_&imgrc=EUXI8rr8QJYi3M%253A%3BzfSO6y4zv_DT3M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.rossnet.pl%252FGalleryImages%252FPhotos2%252F05-03-14%252Fthumb31_9955561.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.rossnet.pl%252FProdukt%252FTesty-diagnostyczne-Lab-termometr-elektroniczny-1-szt%252C288559%252C6418%3B240%3B611 ja mam ten
Potforku a co ten Twój mąż teraz robi ? Ja to bym go palnęła w łeb to by się ogarnął!
ale głodna jestem -
no tak, hiszpania gra... weź Ty go naprawde palnij ale tak porządnie!
Dobrze że mój to antysport w tv, woli uprawiać sam...
o do tego termometru to on taki ukryty u mnie był,ale znalazłamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 21:03
-
u mnie tata zaczyna nam ganek robić i jeszcze do obrobienia są drzwi balkonowe, z daszkiem i ogródkiem ,ale coś się zabrać nie może a mój T. niedługo mu będzie mógł pomóc to może coś ruszy
no na zimę musi być ganek, bo nam aż dziurka na klucze zamarzała prawie!