Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dziewczyny :*
Wczoraj wieczorem mnie zemdlilo i zwymiotowalam..
Dziś i wczoraj ok. 5 przebudzilam sie na siusiu chociaż nigdy mi sie to nie zdazalo żebym wstawała w nocy siusiu.
Brzuch boli jak bolał, @ pewnie sie śmieje ze mnie, ze sobie robie jeszcze nadzieje robie, a ona juz za rogiem
Czuje sie jak bym jakies choróbsko złapała
Gratuluje nowym mamuśka i kciukam za testujace
-
Czes dziewczyny,
zagladam do was tylko od czasu do czasu no przeniioslam sie na watek dla odpowiadajacych mi wiekiem dam. Zagladam z ciekawosci i bardzo sie ciesze
Gratuluje wam Rudasku i Przedszkolanko
Piekne wiadomosci!!!
Zdrowka zyczeprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Wczoraj mnie nie bylo bo bylam u tescia z malzem... no... obiad pychota
Tesciu nie wie o naszym Groszku, choc malz chcial sie pochwalic ale zabronilam mu ;-p
narazie nie chce zeby duzo osob wiedzialo, bo to roznie bywa.... jak juz beda takie bezpieczne tygodnie to moze sie odwaze wtedy
Powiem Wam ze tesc jakis inny, pomagac nam chce... namawia nas do budowy domuzamiaat kupowania mieszkania
juz ogladalismy projekty.... ale gdzie to tam...kawal czasu, odlegle marzenia, gdzie finanse i w ogole...
ale chyba zaczal rozumiec ze robil zle wtracajac sie w nas.
kotem jest zachwyconyi jakis taki mniej marudny, bardziej pozytywny... oby to nie bylo chwilowe, oby tak zostalo....
jak sie czujecie kobietki?
Ja wczoraj w kosciele zemdlalam prawie... musialam usiac w trakcie "Ojcze nasz..."
Moj malz niestety nie jest nauczony chodzic do kosciola co niedziele, musze go nawracac...juz nie protestuje. Bo pamietam poczatki:-p probuje mu pokazac wiare, nasza religie z jak najlepszej strony....
Rudasek, Przedszko trzymajcie sie ;-*
Zajsonek, nastaw sie negatywnie, moze milo sie rozczarujesz.... ale w razie niepowodzenia nie lam sie Kochana :-*
Dziewczynki i mam taki problem....
nie serduszkowalam z mezem od miesiaca... a on bardzo by chcial sie poprzytulac.. a ja sie boje ze cos sie stanienie wiem co robic..
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Aga a mówiłam że beta będzie ładna
po prostu wiedziałam
A teraz z dzisiejsza będzie jeszcze ładniejsza
JA dzisiaj byłam na TSH i w poniedziałek wyniki będą aż się boję co mi tam wyjdzie.
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Zajonku liczę na to
Dzisiaj miałąm farta to może będzie lepiej niż myślę. Udało mi się kupić inofolic po 35 zł zamiast 55 więc wzięłam 2 na zapas. Za badanie zamiast 18 zł zapłaciłam 10 ale jestem do przodu
-
mnie mdli jak byk i głowa strasznie ciezka...nie wiem jak wysiedze w pracy do 17!!!
Mizzelka SKarbie TY sie nie wkurzaj bo nie warto!!!
zjedz czekoladke i bedzie gites a jak nie to pisz do Agusi....zawsze pogadam!mizzelka lubi tę wiadomość
-
ejjjjjjjjjjj nie ma ze mniej, nie ma!!!!!!!!
Niektórych ponosi i juz....na fioletowej stronie tez mialam zgrzyty i juz mnie tam nie matu jest lepiej....ale jak widać tez sie cos zdarza!