Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny
Fajnie, że dzisiaj wolne i pogoda nawet fajna, choć wolę deszcz bo wtedy nie mam alergii
Plecy nadal mi dokuczają, ale troszkę mniej, poćwiczę dzisiaj dalej i może jakoś powoli minie..
Dzisiaj jak się rozciągałam rano na łóżku to czułam podbrzusze, poza tym nadal piersi bolą, ledwo mogłam leżeć na brzuchu, a to już dzisiaj 8 tabletka dupka.. raz miałam ból piersi aż do końca, drugim razem cisza po 4-5 tabletce, a teraz znowu bolą długo. Nie czaję tego ;P -
Zajsonek wrote:hejka laski
u mnie wzrost tempki..
ale mam tak mokro i boli mnie brzuch na @, że co chwile chodze do toalety i sprawdzam gaciory
coś czuje, że @ już za rogiem
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Oj mam stresa przed betami...akurat na złość obie w przerwie z weekendem są
A brzuch @ boli i często jak wstaje albo zerwe się...
A dzisiaj na kolorowe jeziorka jedziemy bo pogoda nawet ładnai dzisiaj zleci
no i do kościòłka podziękować i pomodlić się o wyniki
A w ogóle tarczyca szybko się zbija? Bo wizyta dopiero za 2 tygodnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:56
-
przedszkolanka:) wrote:Ładny ale dzisiaj spadek mnie zdenerwował i mam ciągle niską i już mam stresa ;/
Uciekam by nie myśleć,będę wieczorkiem
wszystko będzie wzorowo !
miłego dniaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanko, taki spadek to nie spadek, a wahanie temperatury, naturalny. Przestań mierzyć bo test wyszedł przepiękny.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekam na męza aż wróci z pracy i studiuje ulotki CLO bo wczoraj sie okazało ze ie mam owulacji i od nastepnego cyklu będe miała CLO a igdy tego nie brałam. Wyniki nasiena męza sie poprawiły więc będe stymulowaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo
Wstaliśmy dzisiaj z R. o 12:30taki wypompowani podróżą byliśmy, później wzięłam się na mój zaniedbany ogródek i dzień zleciał. Teraz szybki obiadek i trochę dom ogarnę. Jutro zaczną sie cyrki - mamy tyyyyyyyle rzeczy do załatwienia że nie wiem jak się wyrobimy. Ale papiery o nowy dowód muszę złożyć, nie ma opcji
R. dostał info z pracy, że już na 100% w poniedziałek ma lecieć ale jest jeden plus tego - samolot ma o 18:30 a nie z samego rana jak zawsze, więc wymaltretuję go jeszcze przez wyjazdem hi hiprzedszkolanka:), potforzasta lubią tę wiadomość