Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Livia
U mnie już na 100% po owulce, jajniki nadal podolewają, ale temperatura już powyżej 37 stopni w ciągu dnia, więc teraz już na pewno tylko czekanie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
wróciłam
ale spokojnie tu dziś
my już po wycieczce ale cały czas brzuch mnie bolał
co u Was?Livia rzeczywiście te papiery to mnóstwo do załatwiania
Pirelko czekamy co wyjdzie
Ia no to teraz odpoczywasz!
Monia kończ cykl i stymulka
Sandra jak humorek?
A gdzie Potforek? -
Dzisiaj tutaj wyjątkowa cisza. Ja gotuję makaron na obiad dla męża, a jutro grill!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja byłam najpierw w Kościele potem spałam a potem do mamy pojechałam i dopiero wróciłam.
Taka byłam padnięta że musiałam się przespać a mężny jak przyszedł po meczu to nawet nie wiedziałam czy coś koło mnie majstruje czy nieObudził mnie łotr jeden
-
mmm zjadłabym grilla
zresztą dzisiaj wszystko bym jadła
Potforku a ja Ci zazdroszczę tej drzemkija nie miałam kiedy nawet a chcialam
ale mąż mój to dobry jestjak pyta czy się dobrze czuję, czy jest ok, a w kościele zawsze mamy taki myk że jak mi na tace daje to ja tak rekę w rulonik układam i ja daję 1żł a on 2zł. ( nigdy odwrotnie) a dzisiaj dał mi 2 zł i mówi: bo Was jest dwóch haha no to już się nie kłóciłam jak zawsze
-
nick nieaktualny
-
Jezu dziewczyny dziś bym zabiła dzieciaka na drodze! Nie wiem co mu odbiło.. chłopak około 12 lat wyjechał rowerem zza rogu prosto na chodnik oglądając się za siebie widział że jadę ii tuż przed maską wyjechał mi na drogę!! Boże jak to dobrze że nikt nie jechał z przeciwka.. myślałam że go zabije..
-
nick nieaktualnyWitam z rana !
Muńka wrażeńdobrze, że się nic nie stało..może nie zauważył bo popatrzył w dal, zagapił się na coś innego.
U mnie dzisiaj pochmurno i deszczowo z rana..a tu trzeba się szykować do pracy, a tak się nie chce
Poza nadal bolącymi piersiami i plecami, na razie nic mi nie doleganiech ta środa już będzie, nie robiłabym sobie nadziei...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 07:10
-
dzień dobry
Muńka masakra! Dzieci w ogóle nie uwazają,ale dorośli są tacy sami! Wyobraźcie sobie,że jak ostatnio jechałam to baba tak na autobus leciała że nawet nie popatrzyła czy ktoś jedzie i sru mi przed koła! Ja zahamowałam i aż trąbnęłam a ona się wystraszyła,ale dalej nie popatrzyła nawet! Masakra!
Pirelko współczuję że do pracy, jak długo dzisiaj?
a piersi u mnie spokój,takie sutki śmieszne tylko mamale też plecy bolały ;/
a w ogóle mam bete ze środy : 664,10!!dzisiaj powtórka, oby urosła...
aaaaaapsik ! Ale kicham!! wrr -
hej DZiewczynki....co u WAS
ja dziś w pracy, tak mi sie nie chcialo wstać ze szok!
Livka witamy znów na pokładziewypocztea i opaloną
Aguska jak sie czujesz ? ja wczoraj przespałam pół dnia-masakra!
no i byłam na procesji 2h, spaliło mi ramiona:D hehehe
-
no to dobrze Agusia....u mnie tez ok, brzuch mnie nie boli, nadal mam takie skurcze ale bardzo delikatne! no i mdli mnie....ehhhhhhhhhh
a beda sie na pewno podwoi zobaczysz
u mnie Pan Gin sie zaczał smiac jak zobaczył bete taka duza a najbardziej sie zaczał smiać ze ja taka przygotowana jestem : beta i progesteron na karteczce ) wszsytko czarno na białym