Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamelia, Zajsonek poki @ nie ma jest nadzieja
Wiec glowa do gory....
potforek ale fajnie trafilas. To jakas promocja?
Mizzy, nie martw sie, tule :-* zostan z nami i nie martw sie jakimis rozmowami dziwnymi...
zjedz sobie czekoladke :-*mizzelka lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:ejjjjjjjjjjj nie ma ze mniej, nie ma!!!!!!!!
Niektórych ponosi i juz....na fioletowej stronie tez mialam zgrzyty i juz mnie tam nie matu jest lepiej....ale jak widać tez sie cos zdarza!
nie no dostaje po łbie ten najbardziej aktywny
-
nick nieaktualnyDzień dobry .
Aga trzymam kciuki za betę
Zajsonek oby zaowocowało
Kotka trzymam kciuki za ciebie
Groszeczku witaj . Super że teść się zmienia oby już taki pozostał . A o ciąży na razie nie mówcie poczekajcie jeszczeco do serduszkowania musisz porozmawiać z gin czy możecie ale nie wiem czy na początku ciąży można nie orientowałam się w tym jeszcze
Potforku trzymam kciuki za pozytywne wyniki :*
kamelia też czekam na @ koło 25 pewnie przyjdzie . Nie poddawajmy się
Mizzelka co jest ?
Rudasku uroki ciąży
A ja idę zaraz do sklepu i dzwonię potem umówić mojego na badanieZajsonek lubi tę wiadomość
-
Hej Landryneczko
a szkoda gadać. Byłam nader aktywna na forum, chciałam prowadzić listę, śmiały się dziewczyny że jak szpieg siedzę i czekam na przysłowiowe boćki, ale a to coś komuś nie podpasowało a to źle. Ale ja się nie rozdwoje.. ani nie potroje, więc nie bd się udzielać, choć fajnie było śledzić na wykresach nowe mamy
może i do mnie to nie było ale w koncu to ja listę "podrasowałam" najczęściej kopiowałam... itp.. i trochę mi się po prostu przykro zrobiło..
bo tyle pracy w nią włożyłam. Ja wiem że @ i minusy nie są dobrymi wiadomościami i z żalem je wstawiałam ale to tylko głupia lista, nikomu nie życzyłam ani nic.
i chyba mam napięcie przed @. Chciałam się wyżalić i jest mi lżej, ot taka historia
aktualnie bardzo smakuje mi czekolada i lajcik.Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:Mizzy, oby tak dalej :') tescik za 3 dni?
Poprosze, bardzo chetnie wszamam...
zapraszam do mnie na ogorkii golabki
eee czekam do 26... bd równo 14dpomam jeden test i wiecej nie bd używać
bo bd mnie kusiło
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Hej Landryneczko
a szkoda gadać. Byłam nader aktywna na forum, chciałam prowadzić listę, śmiały się dziewczyny że jak szpieg siedzę i czekam na przysłowiowe boćki, ale a to coś komuś nie podpasowało a to źle. Ale ja się nie rozdwoje.. ani nie potroje, więc nie bd się udzielać, choć fajnie było śledzić na wykresach nowe mamy
może i do mnie to nie było ale w koncu to ja listę "podrasowałam" najczęściej kopiowałam... itp.. i trochę mi się po prostu przykro zrobiło..
bo tyle pracy w nią włożyłam. Ja wiem że @ i minusy nie są dobrymi wiadomościami i z żalem je wstawiałam ale to tylko głupia lista, nikomu nie życzyłam ani nic.
i chyba mam napięcie przed @. Chciałam się wyżalić i jest mi lżej, ot taka historia
aktualnie bardzo smakuje mi czekolada i lajcik.
A no widzisz kochana są takie co wgl nie doceniają . Ale przecież zawsze jest tak że ktoś listę wstawia i wgl to o co im chodzi? Gdzie to wgl jest ? Zaraz to skomentuje . Nie przejmuj się nimi . Główka do góry :* -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:A no widzisz kochana są takie co wgl nie doceniają . Ale przecież zawsze jest tak że ktoś listę wstawia i wgl to o co im chodzi? Gdzie to wgl jest ? Zaraz to skomentuje . Nie przejmuj się nimi . Główka do góry :*
bo potem będzie że za bardzo przeżywam i nie ma o co
nie bd aktywna i ostrajk
dziękuję za wsparcie
już mi lepiej -
Rudasek wrote:Wróci wróci tylko tak opowiada głupoty!!!
przekonamy ja zeby wróciła a pojedynczymy przypadkami sie nie przejmowała!!!Zajsonek lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:i tak pewnie nie wytrzymam... za dużo pracowałam na tą listę a huk tam niech mi obrabiają tyłek na innych forach czy wiadomościach czy komentarzach pod wykresami itp itd.. domyślam się bo policzki mnie pieką teraz
Moze to przeze mnie pieka Cie policzki
Bo trochu napisałam o tobie na czerwcowkach
Przepraszam ze sprawilam ci dyskomfortjuz nie będę!