Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no zobacz rano, jak ma @ przyjść to i tak przyjdzie nic nie zrobimy:) przy okazji zrób badania może tarczycy też ? Widzisz, ja nie miałam nawet pojęcia że takie jaja wyjdą...
Powodzenia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:10
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przyszłam się tylko przywitać. Gratuluję Aga przyrostu bety! A za endo trzymam kciuki - będzie git jak teściowa się za to wzięła
Ja spędzam ostatnie godziny z R. - o 18 ma samolot
Zapisałam się wczoraj na kurs fotografii, idę w czwartek na 4 dni, coś się będzie działo i nie będę może tak tęsknić i myśleć o moich pozytywnych testach owulacyjnych
Wieczorkiem jestem z wami. Miłego dnia Babeczki :*przedszkolanka:), Naadame lubią tę wiadomość
-
Aga a pamiętasz co ja mówiłam o Twojej becie?? I co i wyszło na moje
A moje Tsh leci dzisiejszy wynik ( badanie z piątku) 2,6 w ciągu 2 miesięcy spadło o 4,31 myślę że nie jest źleprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasku a co to się działo, że nie mogłaś spać ? Czyżby uroki ciąży?
Ja powoli szykuję się do pracy, idę na II zmianę do wieczora, a pogoda za oknem też nie zachęca, chociaż lubię deszcze. Chciałabym by była już następna sobota i wtedy wszystko będzie jasne.. a ja będę czekać na powrót Męża.
Rano byłam na małych zakupach i w bibliotece, książki to jest coś wspaniałegodzięki nim umiem przenieść się w inny świat i odciąć się od problemów.
Zaraz będę robić obiadek, naleśniki z pieczarkami, kurczakiem i serem żółtym -
Kochana nie wiem co sie działo...chyba tak, nie dość ze mnie muliło to jeszcze co zamknełam oczy to jakies czarne scenariusze! jestem umęczona strasznie!!
a ja mam na obiada rosołek z wczoraj! ale posunęłaś mi pomysł z naleśnikamizaraz ide piec ale na słodko! z nutella i bananami
jeeeeeeeeeee
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem!
baba w lab.pytała po co bete znowu robię
ale słuchajcie, teściowa endo załatwiła na środę!!!! Już tą!
a ginek w poniedziałek, bo kusił i mam nadzieje że będzie serducho w 6t i 2 d.
uspokoiłam się już, jeszcze tylko wynik ostatniej bety i super
Pirelko to fajnie że masz dobrą :)miłej pracy i oby zleciało! A książki też uwielbiam
Livia czekamy! i dziękujęteściowa dała radę
teraz mi truskawy robi haha
no no będziesz nam zdjęcia robiła
Potforku też chcę taki wynik!!! Super)
A słodkie nieee, ja nie lubięale ostatnio nutella mnie skusiła i mmm
teraz odpoczynek i muszę po receptę o 14 jechać i do rossmana po jakiś balsam
-
Pewnie, że wróci ale dopiero 31 lipca
No nic, muszę się czymś zajmować to szybciej mi zleci. Ale ładnie na owulkę się załapał, miała być dzisiaj a była w sobotę hi hi
Więc teraz czekamy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 16:55
-
nick nieaktualnyCześć . Założyłam tutaj nie dawno konto .
Nie jestem na razie zaawansowana .. tutaj we wszystko.
Jedynie to mam takie pytania .. staram się z narzeczonym o dziecko lecz nie myślę o tym tak i staram się nie stresować.
Łykam kwas foliowy jem dużo warzyw,owoców .
Jestem 11 dni po owulacji .. i mam nadzieje że mi się uda .
Niestety nie mam pewności bo mam trochę komplikacje bo mam macicę dwurożną
Dodam też że jestem po 20 .
Są tutaj też takie osoby?
Pozdrawiam gorąco przyszłe mamusie i teraźniejsze -
nick nieaktualnyWitam wieczorową porą
Veronika hejjesteśmy w zbliżonym wieku ja mam 19 lat
i z narzeczonym staram się ponad 1,5 roku bezskutecznie .
Czuj się tutaj swobodnie mam nadzieję że się odnajdziesz co w w ostatnim czasie jest troszkę trudne ale dasz radę