Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwykłe przytulenie da więcej. W takiech chwili to jest przynajmniej dla mnie największe wsparcie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Hej ")
Co tam u Was słychać??
Ja w piątek robiłam badania i jutro jadę po wynik aż się boję co wyjdzie.
Nie mam za bardzo czasu się odezwać bo mnie remont pochłania w całości a dzisiaj byliśmy u cioci K i niedawno wróciłam do domu. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Potforku
to jutro razem analizujemy wyniki ?o której odbierasz?
-
O Aga a nie pisałaś (albo ja przeoczyłam) jak zareagowała teściowa na wieść o wnuku
OK ja uciekam, R. się już kończy pakowanie więc zaraz zasiadamy do filmu.
Buziaki Babeczki - do jutra :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:23
-
a właśnie!!
Livia miło że pytasz
wczoraj pojechaliśmy i w aucie mój mówi "mamo tylko nie mów nikomu, ale Aga jest tak jakby w ciąży w 6 tyg. " haha a ja że nie jakby tylko jestema mama ,że ona miała takie przeczucie,że jej niedługo to powiemy! Cieszyła się bardzo, powiedzieliśmy o tsh no i jutro leci mi załatwiać, ale się cieszyła, ucałowała, a dzisiaj złapała za brzuch i już mówi " dzieciątko nasze"
a teraz nie mogę dźwigać, ciągle pyta czy nie jestem głodna,śpiąca, a to załóż kapcie,czy nie za zimno Ci ? hehe, ale to miłe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:23
Daisy, pirelka, livia30, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
kochane muszę się wyżalić z rana, oczywiście z dobrych wieści beta 1407!ft3 i ft4 w normie, ale anty TPO 285,9!!! a normaa do 34 jest! Trzymajcie kciuki by się udało tego endo szybciej...
miłego dniamizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
przedszkolanka ciszę się, że wyniki w większości dobrebrawo! A za endo trzymam kciuki, ciężarną powinien przyjąć wcześniej jak ma parametry poza normą
U mnie wrażenie @ już jest, od rana czuję jakbym już miałam ją dostaćpiersi jakby już mniej nabrzmiałe i mniej bolące. Krzyż nadal boli..
Nie nastraja mnie to optymistycznie, niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 08:36
-
cześć Pirelko, dziękuję
Powiem Ci,że ja dzień przed @ byłam pewna że idzie ( później skurcze się pojawiły) ale dosłownie byłam tak słaba, brzuch bolał i czułam jak leci,że dla mnie to rano formalność była
mam nadzieję, że u Ciebie dupek nie miesza w objawach :* -
nick nieaktualnyDupek na pewno miesza, co miesiąc..stąd ta nadzieja ciągle
a, że od wczoraj już nie biorę to piersi przestają boleć.
Ja powinnam mieć w środę planowo @ więc jeszcze 2 dni, ale takie uczucie już może być, jeszcze w tym tyg. mam ciężko fizycznie w pracy i na II zmiany
przedszkolanka może idź do rodzinnej z wynikami i może wtedy uda się szybciej zapisać do edno jakby wystawiła jakiś papier czy coś, a przynajmniej Ci powie czy jest się czym martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 08:44
-
kurcze, mi dupek tylko <na bank> tempkę podwyzszył a tak to raczej czułam się jak zawsze.. Pirelko może w pracy,jak masz sporo zajęć to myśleć nie będziesz
Rodzinnej ja w ogóle nie ufam! Ona mi stwierdziła zapalenie płuc bez zdjęcia, 3 tygodnie leżałam z 40st. gorączką! nie nawidzę tej kobiety! Zabiła nie jednego.
Kurcze teściowej nie ma... może faktycznie załatwia już z rana tego endo? Bo o dwóch mówiła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 08:48
-
pirelka wrote:dawkę taką mam od początku i od początku miałam po nim objawy ciążowe więc to na pewno po nim..
wykresu nie udostępniam, temp. nie mierzę. Mierzyłam w poprzednich cyklach i zawsze była w okolic 37 stopni, a później jak w zegarku @, więc nie chcę sobie robić coraz większej nadziei. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka trzymam kciuki
mi chyba dupek też zawyżał temp. choć nie mam porównania z czasami kiedy go nie brałam bo nie mierzyłam, ale jak mierzyłam już podczas kuracji z dupkiem to zawsze w II fazie miałam powyżej 37 i wszyscy wróżyli ciąże, pierwszy cykl tak się nakręciłam, że szok..drugi cykl patrzę taka sama temp. i znowu nici więc przestałam mierzyć.
Ja z ciekawości zmierzyłam temp. teraz ale po śniadaniu i już chwilę temu wstałam, wiem że jest nie miarodajna ale jest 37,22 zmierzę jutro z rana jeszcze z ciekawości.
mizzelka, u mnie chyba nie było przedawkowania bo jak miałam badany progesteron to miałam tak niski, że szok.. 1,19 ale to kilka mies. temu. Teraz wyproszę na ponowne zbadanie, poza tym jak czytam to większość ma takie ciążowe objawy po nim i to chyba normalne