Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Pirelko to było tak,że ja w ogóle w 9dpo strasznych skrętów jelit dostałam, jak zatrucie. Dzień przed @ czułam skurcze, to jest takie dziwne uczucie, łapie Cię taki skurcz, ale boli jak bardzo bolesna @. Plecy mnie bolały jak długo chodziłam albo zbyt długo siedziałam tak wpółsiedząco. Piersi bolały mnie gdzieś tak śmiesznie między 8 a 13 dc teraz, tylko jak dotykam to czasami ,jedyne to mam większe sutki i takie większe białe kropy na nich
ogólnie zwalałam na dupka,ale on nie wpływa jak widać na moje bóle, bo nie boli
Naadame ja zawsze plamienie miałam w ostatnim dniu @...
Ia eleganckie są w Mohito, tylko ja ogólnie lubię ten sklep -
la wrote:livia, przy kolejnym podobno już tak nie jest. Sąsiadka ma dwójkę i mówi, że jak przy pierwszym jak za długo było cicho, bo syn spał ona wchodziła do pokoju i go budziła ze strachem, czy oddycha, przy córce wchodziła do pokoju dopiero jak zaczynała wyć.
O ja też Majkę budziłam czasem tzn szturchałam bo za spokojnie spała
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Pirelko to było tak,że ja w ogóle w 9dpo strasznych skrętów jelit dostałam, jak zatrucie. Dzień przed @ czułam skurcze, to jest takie dziwne uczucie, łapie Cię taki skurcz, ale boli jak bardzo bolesna @. Plecy mnie bolały jak długo chodziłam albo zbyt długo siedziałam tak wpółsiedząco. Piersi bolały mnie gdzieś tak śmiesznie między 8 a 13 dc teraz, tylko jak dotykam to czasami ,jedyne to mam większe sutki i takie większe białe kropy na nich
ogólnie zwalałam na dupka,ale on nie wpływa jak widać na moje bóle, bo nie boli
Naadame ja zawsze plamienie miałam w ostatnim dniu @...
Ia eleganckie są w Mohito, tylko ja ogólnie lubię ten sklep
Plecy bolą mnie podobnie i piersi też. No nic zobaczymy.
A co do Mohito, uwielbiam kocham i ubóstwiammam kilka sukienek od nich, teraz są wyprzedaże
-
Livia no taki los matki polki
Mizzelko trzymam kciuki
Pirelko ja też miałam kłucia,ale ja miałam w każdym cyklu akurat...
Ia też słyszałam że pierwsze dziecko dmuchane, drugie spokojnie a trzecie to już w ogóle luz
mizzelka lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:to mnie poza krzyżem, piersiami i czasem kłuciem w podbrzuszu / jajnikach nic nie dolega.. zobaczymy w kolejne dni czy piersi miną i czy cokolwiek zacznie się zmieniać po odstawieniu progesteronu bo może to tylko jego skutki.
Ja czekam na @ do środy, jeśli nie przyjdzie to zrobię kolejny test w czwartek..na razie nie mam żadnego w domu więc nic nie kusi. Na wizytę idę w piątek.
mizzelka bierzesz jeszcze dupka?dlatego sie ciesze ze cos działa
ale ostatnio brałam luteinę i miałam podobne objawy... i chyba ona podtrzymywała mi tempkę.
a dupka jaka dawka jest u ciebie ? -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Livia no taki los matki polki
Mizzelko trzymam kciuki
Pirelko ja też miałam kłucia,ale ja miałam w każdym cyklu akurat...
Ia też słyszałam że pierwsze dziecko dmuchane, drugie spokojnie a trzecie to już w ogóle luz -
Sa wyprzedaże w Mohito??? Po co mi mówiłaś
my teraz musimy zaoszczędzić,bo robimy ganek <na wózek i szpargały> i mąż okulary kupił, 1000 zł!!!!
no a jeszcze samych lekarzy 300zł na niedługo a jeszcze jak badania dojdą... masakra..
ja mogę się ślubną pochwalić hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 19:57
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plecy tez mi dokuczały i mialam bóle małpowe zaraz po owulce ;/ co bylo dziwne i skurcze... i jajnik prawy non stop napieprzał.. a 7 dpo była jazda.. i wzdęcie i gazy i mdłości itp.. ale ponoc wlasnie wtedy jest najwyzszy wskaznik progestreronu w ciagu cyklu
a teraz sie troche uspokoiło tyle że czuje w podbrzuszu jakby ktoś mnie szpilkami tam pieścił ;/ aż do pachwin, ale mialam tak i w poprzednim cyklu to sobie nie nabucham nadziei
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Sa wyprzedaże w Mohito??? Po co mi mówiłaś
my teraz musimy zaoszczędzić,bo robimy ganek <na wózek i szpargały> i mąż okulary kupił, 1000 zł!!!!
no a jeszcze samych lekarzy 300zł na niedługo a jeszcze jak badania dojdą... masakra..
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Sa wyprzedaże w Mohito??? Po co mi mówiłaś
ja mogę się ślubną pochwalić haha -
pirelka wrote:ja biorę 1 tabl. 10 dni.
szkoda ze nie widze wykresu, a masz wyzsze? niz zazwyczaj? to na pewno nie objawy od dupka, bo ja brałam 2x2 przez prawie tydzien i mialam taie objawy niezbyt przyjemne..
a potem zmniejszałam dawkę
bo nie wiedzialam czy jest fasolka czy nie a nie chcialam gwaltownie odstawic
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:plecy tez mi dokuczały i mialam bóle małpowe zaraz po owulce ;/ co bylo dziwne i skurcze... i jajnik prawy non stop napieprzał.. a 7 dpo była jazda.. i wzdęcie i gazy i mdłości itp.. ale ponoc wlasnie wtedy jest najwyzszy wskaznik progestreronu w ciagu cyklu
a teraz sie troche uspokoiło tyle że czuje w podbrzuszu jakby ktoś mnie szpilkami tam pieścił ;/ aż do pachwin, ale mialam tak i w poprzednim cyklu to sobie nie nabucham nadziei
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:uuu to słaba dawka
szkoda ze nie widze wykresu, a masz wyzsze? niz zazwyczaj? to na pewno nie objawy od dupka, bo ja brałam 2x2 przez prawie tydzien i mialam taie objawy niezbyt przyjemne..
a potem zmniejszałam dawkę
bo nie wiedzialam czy jest fasolka czy nie a nie chcialam gwaltownie odstawic
wykresu nie udostępniam, temp. nie mierzę. Mierzyłam w poprzednich cyklach i zawsze była w okolic 37 stopni, a później jak w zegarku @, więc nie chcę sobie robić coraz większej nadziei. -
Ja biorę jedną tabletkę lutki i nie mam raczej żadnych efektów ubocznych.
Livia, a nie byłaś na monitoringu? Parę dni pod rząd i z jednym jajeczkiem wychodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 20:12
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Pirelko nawet nie patrzę, bo jutro pojadę kupić
Livia czyżby trojaczki ?
<a href=http://zapodaj.net/4af6350a564d5.jpg.html>DSC_0446 k.jpg</a>
jest tu coś?nie znalazłam lepszego żeby widać całą było..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 20:12
-
Śliczna!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.