Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka, nie możesz czuć się winna, że zaszłaś w ciążę przed którąś z Nas, każda się stara i każda chciałaby jak najszybciej to logiczne i zupełnie normalne, ale trzeba się cieszyć, że Wam się udało stosunkowo szybko jak piszesz
przedszkolanka:), aszka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
tak, ja wiem, cieszę się bardzo , chociaż ciągle się czegoś boję, a czy to tsh wytrzyma, jak reszta wyników , czy beta urośnie tyle ile powinna a już sobie wmawiam pozamaciczną i tak w kółko... a nie będę Wam tu ciągle truć, bo wiem jakie to męczące
-
nick nieaktualnyNo takie schizy to i ja mam ciągle, teraz np. po teście nie załamuje się choć też nie liczę już na ciąże, mimo to zdaję sobie sprawę, że mogło być dużo za wcześnie na test, ale odstawiłam dupka i teraz mam schizę, że jak ciąża by była to się nie utrzyma.. o boże..
Jesteśmy chyba zbyt przewrażliwione.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 16:37
-
Ty się CIESZYĆ MIAŁAŚ !!
nie wytrzymam z Tobą chyba normalnie !!!
Cholero jedna TY !!!!
Ty się cieszysz = My się cieszymy, Ty się martwisz = My się martwimy - może to pomoże, bo już mi się pomysły na Ciebie kończą !
:*:*
livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Kobitki, czy wypada mi iść na wesele w takiej sukience? http://www.orsay.com/pl-pl/sommerkleid-cloud-dancer-46-46601001.html jest dość codzienna, ale śliczna.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
To idę jutro kupić, do tego jakieś bolerko, moje ślubne buty i albo jakaś fajna opaska albo mocne kolczyki.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przewrażliwione teraz a co później ?
jeju, moje dziecko matkę histeryczkę będzie miało biedne
Naadame, już się nie martwiętest tak pozytywny że bardziej nie może, skurcz zaliczony więc spokojnie jutro na duuużą bete czekam
Kochane jesteście wiecie? :*
Ia super ta sukienka! Ja bym właśnie też do tego lekki makijaż zrobiła i postawiła na buty i dodatki
A gdzie Potforek i Sandra??pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla sukienka jest piękna, uwielbiam takie
może sama się na nią skuszę
nie wiem jednak czy ubrałabym na wesele, niby teraz chodzi się już we wszystkich wzorach, ale kwieciste wciąż kojarzą mi się bardziej codziennie, zwiewnie niżeli elegancko, sama chciałam iść w kwiecistej, ale poszłam w klasycznej. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka ja tego samego się obawiam, że będę matką histeryczką ;P
powiedz miałaś skurcze już przed pierwszy testem, kiedy mniej więcej? jakie to uczucie, jak przy @ czy jakieś kłucie?
I jak bolały Cię plecy? Bo mnie bolą od ok. tygodnia, ale myślałam że to postrzyknięcie znowu, tylko że ból utrzymuje się na samym krzyżu na środku i po bokach, nie tak jak zawsze podczas postrzyknięcia.. sama nie wiem..boję się sobie wkręcać. Piersi nadal nabrzmiałe i bolące, ale jakby mniej (?) ale to moja autosugestia ostawieniem dupka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 19:44
-
Zdecydowanie jakieś mocne kolczyki ...coś ciemnego... nawet bym buty założyła albo jakies bordowe...hmmm coś wieczorowego by za lekko nie było
... wiecie co ...pierwszy raz mam jakieś plamienie po okresie... miałyście tak kiedyś ... ?
-
No właśnie ona jest taka codzienna. Ja takie noszę dość często. Na zalando coś jeszcze poprzeglądam, bo tam mają ładne.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyla poszukaj jeszcze, choć ta sukienka skrada prywatnie moje serce
może ubierz do tego jakieś czarne eleganckie buty i czarne dodatki, biżuterię i da radę
Nadame, ja nigdy nie miałam plamień.. czasem długo ciągnie mi się @ i brudzi, brudzi ale jak się skończy to nie plamie w cyklu. -
Chyba każda kobieta w ciąży histeryzuje
Jak byłam w ciąży z moją córą to wszystkie choroby już widziałam - bo brzuch za twardy, za wysoko, bo za często miała czkawkę w brzuchu... Co więcej - po porodzie było jeszcze gorzej
Bo za cicho, bo za głośno, bo za dużo śpi itp... Teraz mnie to bawi i mam nadzieje, że z kolejnym już to mnie dotknie ale kto wie
Także Aga - nie dzieje się z Tobą nic złego, spokojnie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:No właśnie, to chyba rzecz indywidualna.. boje się kolejnego rozczarowania, a zarazem mam obawy z lekami.. choć z drugiej strony nie chcę znowu przyjmować w inne dni, bo jak się okaże, że to tylko nadzieja to niepotrzebnie tylko zamieszam wszystko
ja moze zatestuje 14dpo jak małpa nie przylezie
czyli 26czerwca.
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a ja bez leków a mnie już zdąrzyło zemdlić, bolą cycki, skurcze itp... ehh ale cieszę się że progesteron działa
ja moze zatestuje 14dpo jak małpa nie przylezie
czyli 26czerwca.
Ja czekam na @ do środy, jeśli nie przyjdzie to zrobię kolejny test w czwartek..na razie nie mam żadnego w domu więc nic nie kusi. Na wizytę idę w piątek.
mizzelka bierzesz jeszcze dupka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 19:51
Naadame lubi tę wiadomość
-
livia, przy kolejnym podobno już tak nie jest. Sąsiadka ma dwójkę i mówi, że jak przy pierwszym jak za długo było cicho, bo syn spał ona wchodziła do pokoju i go budziła ze strachem, czy oddycha, przy córce wchodziła do pokoju dopiero jak zaczynała wyć.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny