Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prolaktyny po obciążeniu w II połowie cyklu nigdy nie robię - nie można w ciąży a wolę nie ryzykować, a może coś tam kiełkuje? Po @ zawsze chodzę...

No byłam w tamtym tygodniu to na drzwiach była kartka "w związku z prośbami pacjentów informujemy, że punkt pobrań wydłuża pracę i pon - pt pobierają do 12 a w soboty jakoś tam". Trzeba zadzwonić i się spytać w takim razie, na stronie mogą mieć nie aktualne informację.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 11:45

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to dobrze wiedzieć :) skoczyłabym jutro..szkoda, że dzisiaj się tym nie zainteresowałam a telefon jest do Warszawy na infolinię a tam nie są w porządku i ciężko się dodzwonić :P

Szkoda, że razem się nie wybierzemy.. no ale rozumiem i masz rację. Ja jestem właśnie w czasie @ więc spokojnie mogę zrobić badanie, a planowałam iść w II fazie i dobrze, że mi uzmysłowiłaś, że w ciąży się nie zaleca, zapomniałam o tym choć poprzednio sama czekałam żeby iść w I fazie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ups. faktycznie jest w tygodniu punkt pobrań do 12 pisze na stronie, więc mogłam dzisiaj zostać.. choć nie byłam na czczo więc nie ma co rozgrzebywać ;P pisze, że zabiegowy czynny w soboty, ale nie punkt pobrań. Dzwonię więc..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na stronie luxmedu znalazłam:

Gabinet zabiegowy

punkt pobrań czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 7.15 - 12.00,
    w soboty w godzinach 08.00-10.00.

Jak dla mnie to jest jasne, ze jutro pracują 8-10 ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 11:53

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to samo znalazłam, aczkolwiek nie jestem pewna czy sobota tyczy się pobrań krwi..

dodzwoniłam się i niestety na morskiej pobierania krwi w soboty nie ma :( tylko zabiegowy jest czynny :(

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezsensu... ale na Porębskiego jest jeszcze luxmed z tym, ze ja raz tam byłam i nie polecam...

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na porębskiego robię medycynę pracy i raz miałam pobierane, nie mam niemiłych doświadczeń, ale nie chce mi się tam jechać, siedzieć :/ już chyba na spokojnie podjadę sobie w kolejnym cyklu, cykle mam tak krótkie teraz, że długo czekać nie będę.

dzięki za rady :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:01

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To odpocznij sobie ten cykl na luzie ;-)

A mi tak masakrycznie chce się spać, że zaraz na stojąco zasnę chyba. Już drugą kawę piję i nic :/ Dowodu rejestracyjnego nie załatwię dzisiaj bo karty pojazdu nie mogę odszukać wrrr jutro szykuje się przewalanie domu w poszukiwaniach ale do miasta i tak muszę zaraz lecieć bo do dzisiaj mam ubezpieczenie auta i trzeba przedłużyć. Nie uśmiecha mi się jeździć R. autem jak tego dzisiaj nie załatwię wiec dopijam kawę i lecę. Może uda mi się potem zdrzemnąć przed kursem. I jeszcze miałam się pouczyć bo będzie nas dziś pytał a ja nic nie umiem. Baniaka dostanę :O

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia Ty to masz teraz zabiegany i pracowity czas :) i fajnie bo dni jakoś Ci lecą, a nie gnijesz w domu :P Powodzenia w dalszym załatwianiu i kursie.

Odpocznę, choć mam dość już odpoczynku szczerze :P właściwie nic wiele nie badałam ostatnio poza usg, ale poczekam, może nie będzie potrzeby robić tych badań ? :P
    Ostatnio nudzi mnie to życie tutaj, praca, dom, praca,zakupy, dom i tak w kółko.. czasem marzy mi się powrót w rodzinne strony i zaczęcie wszystkiego na nowo, ale marne szanse tam na jakąś dobrą pracę więc pozostaje mi Gdynia póki co :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:08

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No weź, nie mów na głos tego, że nudzi Ci się w Gdyni! :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu ? :P nudzi mnie życie a nie samo miasto :P zależy jaką kto ma monotonie życia :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:15

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładna pogoda się robi to jutro jak masz wolne na plażę poopalać się - wiesz ile osób by Ci pozazdrościło? :D A ja jutro mam plener i będę takim opalającym się ludkom fotki z ukrycia strzelać :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę się opalać więc zostanę w domu :P żebyś czasem fotki mi nie chciała robić :D

mizzelka lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,005_sU_orig.gif

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no fajnie masz, piękne widoki :) ja to jedyne co mam to rzekę naprzeciwko :D i od czasu do czasu jakiś zwierzak/ptak si pojawi :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..dobra już może się przejdę nad morze, ale na plażę nie wejdę :P choć pewnie i nawet sama się nie przejdę. ha ha.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja się zbieram bo nigdy nie wyjdę... Taaaak mi się nie chce!

No nic, do wieczora ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do wieczorka. ja tez zbieram tyłek bo ciągle leniuchuje a przeciez tyle sprzątania mnie czeka.. :) niech mnie ta głowa w koncu nie pęka ughh

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zbieram do pracy, też mi się nie chcę, ale pociesza mnie fakt wolnego weekendu ;)

Miłego dnia !

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego! zbieram dupe bo przyrosnę do łóżka :D

‹‹ 822 823 824 825 826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ