Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja prolaktyny po obciążeniu w II połowie cyklu nigdy nie robię - nie można w ciąży a wolę nie ryzykować, a może coś tam kiełkuje? Po @ zawsze chodzę...
No byłam w tamtym tygodniu to na drzwiach była kartka "w związku z prośbami pacjentów informujemy, że punkt pobrań wydłuża pracę i pon - pt pobierają do 12 a w soboty jakoś tam". Trzeba zadzwonić i się spytać w takim razie, na stronie mogą mieć nie aktualne informację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 11:45
-
nick nieaktualnyO to dobrze wiedzieć
skoczyłabym jutro..szkoda, że dzisiaj się tym nie zainteresowałam a telefon jest do Warszawy na infolinię a tam nie są w porządku i ciężko się dodzwonić
Szkoda, że razem się nie wybierzemy.. no ale rozumiem i masz rację. Ja jestem właśnie w czasie @ więc spokojnie mogę zrobić badanie, a planowałam iść w II fazie i dobrze, że mi uzmysłowiłaś, że w ciąży się nie zaleca, zapomniałam o tym choć poprzednio sama czekałam żeby iść w I fazie. -
nick nieaktualny
-
Na stronie luxmedu znalazłam:
Gabinet zabiegowy
punkt pobrań czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 7.15 - 12.00,
w soboty w godzinach 08.00-10.00.
Jak dla mnie to jest jasne, ze jutro pracują 8-10Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 11:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa porębskiego robię medycynę pracy i raz miałam pobierane, nie mam niemiłych doświadczeń, ale nie chce mi się tam jechać, siedzieć
już chyba na spokojnie podjadę sobie w kolejnym cyklu, cykle mam tak krótkie teraz, że długo czekać nie będę.
dzięki za radyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:01
-
To odpocznij sobie ten cykl na luzie
A mi tak masakrycznie chce się spać, że zaraz na stojąco zasnę chyba. Już drugą kawę piję i nicDowodu rejestracyjnego nie załatwię dzisiaj bo karty pojazdu nie mogę odszukać wrrr jutro szykuje się przewalanie domu w poszukiwaniach ale do miasta i tak muszę zaraz lecieć bo do dzisiaj mam ubezpieczenie auta i trzeba przedłużyć. Nie uśmiecha mi się jeździć R. autem jak tego dzisiaj nie załatwię wiec dopijam kawę i lecę. Może uda mi się potem zdrzemnąć przed kursem. I jeszcze miałam się pouczyć bo będzie nas dziś pytał a ja nic nie umiem. Baniaka dostanę
-
nick nieaktualnyLivia Ty to masz teraz zabiegany i pracowity czas
i fajnie bo dni jakoś Ci lecą, a nie gnijesz w domu
Powodzenia w dalszym załatwianiu i kursie.
Odpocznę, choć mam dość już odpoczynku szczerzewłaściwie nic wiele nie badałam ostatnio poza usg, ale poczekam, może nie będzie potrzeby robić tych badań ?
Ostatnio nudzi mnie to życie tutaj, praca, dom, praca,zakupy, dom i tak w kółko.. czasem marzy mi się powrót w rodzinne strony i zaczęcie wszystkiego na nowo, ale marne szanse tam na jakąś dobrą pracę więc pozostaje mi Gdynia póki coWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny