Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
livia powodzenia ucz się pilnie potem mnie nauczysz wszystkiego
Surykatka my się staramy prawie 4 lata ale z leczeniem dopiero 2 miesiące i liczę że któryś cykl będzie mój mimo wszystko może nie ten bo owu szaleje na wakacjachale może w następnym przyjdzie.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
surykatka wrote:Owulke miałam szybko bo w 9 dniu cyklu czyli dokładnie tydzień temu ale zawsze miałam kròtkie cykle
najwazniejsze zebyś miała fazę lutealną od 10-17
a jesteś dopiero 7dpo
coś odczuwasz? coś innego niż zazwyczaj?
całkiem możliwe że mogło się udać bo po antykach jest większa nawet płodność, zależy właśnie od organizmu i czy byly dobrze dobraneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 17:23
-
nick nieaktualnymizzelka zanim zaczęłam brać tabsy nie czułam nigdy owu ani nic (tylko meeeega bolesne @
) a teraz czułam wyraźnie jajniki przed owu i jestem niemal pewna, kiedy miałam owu bo miałam taki inny ból jajnika, i teraz od 3 dni pobolewa mnie w jednym miejscu podbrzusza tak poniżej jajnika też tego nigdy w życiu nie miałam przed @ no i ten śluz zabarwiony krwią jedna plamka dosłownie też pierwszy raz w życiu i ból piersi tak bardziej po bokach jakby pod pachami xD i sutki wrażliwe a też mi nigdy nawet przed antykami piersi nie dokuczały o_O
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Livia, a ty nie owulowałaś już? Ty już po, a bociek z Białegostoku leci do ciebie trochę
tak mniej więcej 14 dni leci.
Ja zaczynam wierzyć, że mi się udało, testa zrobiłam kolejnego tak dla sprawdzenia, czy nie śniłam ostatnio i jest kreska z popołudniowego siku. Betę powtarzam w poniedziałek, jutro robiona wynik i tak by dawała w poniedziałek dopiero, więc nie ma sensu.surykatka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczko a co tam u Ciebie? tak mi sie spodobały Twoje paznokcie że sobie chyba zrobie na siostry ślub... bo mi się łamią jak cholera.. A ty miałaś akrylki czy naturalnie takie długie? przepraszam ze pytam ale chyba nie doczytałam w temacie...